International

Joe Biden, accident casnic, în timp ce se juca cu un câine. Mesajul surpriză al lui Donald Trump

Joe Biden și-a luxat glezna, sâmbătă, în timp ce se juca cuunul dintre câinii săi, după care a fost examinat de un medic din Newark, Delaware.

Donald Trump a postat pe Twitter un mesaj surprinzător, având în vedere campania dură de până acum, de susținere pentru Biden. „Fă-te bine repede!”, a scris Trump, alături de un filmuleț care-l prezintă pe Biden șchiopătând.

Sănătatea președintelui va fi un motv de dispută între democrați și republicani, însă echipa sa a făcut public un raport prin care arată că fostul vicepreședinte e sănătos și apt pntru a-și asuma funcția de președinte.

Joe Biden are 78 de ani împliniți în noiembrie și este considerat cel mai bătrân președinte din istoria SUA în ianuarie 2021, în momentul în care va prelua oficial președinția.

Joe Biden are doi câini, Major și Champ. Cei doi ciobănești germani au ajuns la Casa Albă cu mare fast, fiind imediat îndrăgiți de fanii noiului președinte al SUA. Champs este alături de familia Biden din 2006, însă Major a fost adoptat dintr-un adăpost în 2018, fiind primul câine „maidanez” care ajunge la Casa Albă.

VIDEO

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Prim-ministrul italian Giuseppe Conte şi-a depus demisia

Mihnea Tudor

Pregătiri de război: Portavionul american USS Theodore Roosevelt, în Marea Chinei de Sud

Mihnea Tudor

COLCHICINA aduce speranță în lupta COVID. Studiu canadian confirmat: primul medicament oral pentru tratarea pacienților cu Covid-19. Grecia l-a și aprobat!

Ionel Lăcătuș

O corporație americană a interzis angajaților să participe la protestele pro-Navalnîi

Ionel Lăcătuș

China autorizează garda de coastă să tragă asupra navelor străine, dacă este necesar

Ionel Lăcătuș

Arestări pe bandă rulantă la manifestațiile pro-Navalnîi: Peste 1000 de persoane au fost reținute de forțele de ordine

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »