Joe Biden, accident casnic, în timp ce se juca cu un câine. Mesajul surpriză al lui Donald Trump

Joe Biden și-a luxat glezna, sâmbătă, în timp ce se juca cuunul dintre câinii săi, după care a fost examinat de un medic din Newark, Delaware.

Donald Trump a postat pe Twitter un mesaj surprinzător, având în vedere campania dură de până acum, de susținere pentru Biden. „Fă-te bine repede!”, a scris Trump, alături de un filmuleț care-l prezintă pe Biden șchiopătând.

Sănătatea președintelui va fi un motv de dispută între democrați și republicani, însă echipa sa a făcut public un raport prin care arată că fostul vicepreședinte e sănătos și apt pntru a-și asuma funcția de președinte.

Joe Biden are 78 de ani împliniți în noiembrie și este considerat cel mai bătrân președinte din istoria SUA în ianuarie 2021, în momentul în care va prelua oficial președinția.

Joe Biden are doi câini, Major și Champ. Cei doi ciobănești germani au ajuns la Casa Albă cu mare fast, fiind imediat îndrăgiți de fanii noiului președinte al SUA. Champs este alături de familia Biden din 2006, însă Major a fost adoptat dintr-un adăpost în 2018, fiind primul câine „maidanez” care ajunge la Casa Albă.

VIDEO

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

biden accident biden caini trump mesaj biden
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes