Jose Mourinho ar putea prelua echipa Fenerbahce

Liber de contract de când a plecat de la AS Roma în ianuarie, Jose Mourinho ar putea ajunge lai Fenerbahçe în sezonul viitor. Cel puţin aşa a dezvăluit Aziz Yıldırım, candidat la preşedinţia clubului turc, explicând că s-a întâlnit cu portughezul săptămâna trecută.

Omul de afaceri în vârstă de 71 de ani a explicat că portughezul va a deveni următorul antrenor al lui Fener, dacă va fi ales. “Bătălia noastră este de a face ca Fenerbahçe să crească”, a explicat el, înainte de a adăuga: “Trebuie să concurăm, cu antrenori mari. M-am întâlnit pe José Mourinho săptămâna trecută. I-am spus: “Fenerbahçe are nevoie de tine, iar tu ai nevoie de Fenerbahçe”. El a luat-o în serios. Dacă vom câştiga (preşedinţia clubului), îl voi numi pe Mourinho. Vom recruta câţi jucători vrea el. A spus că a urmărit meciul Konyaspor-Fenerbahçe, că studiază clubul”.

Portughezul este liber de contract de când a părăsit Roma în ianuarie, dar în ultimele săptămâni numele său a fost vehiculat în mod regulat pe lista scurtă a lui Bayern pentru a-i succeda lui Thomas Tuchel în sezonul următor.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

echipa mourinhomourinho
redactia

Alte stiri de interes