Jucătorii naţionalei U21 au întrerupt conferinţa de presă a lui Mutu şi Stoichiţă şi au cântat: România, România, ole, ole, ole!”

Jucătorii naţionalei Under 21 a României, care au obţinut, marţi, calificarea la Campionatul European de tineret, au întrerupt conferinţa de presă de după meci şi şi-au arătat bucuria în faţa selecţionerului Adrian Mutu şi a directorului tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă.

În momentul în care jucătorii au intrat în sală, vorbea Mihai Stoichiţă.

Fotbaliştii au cântat “România, Românâia, ole, ole, ole!”, au sărit de bucurie şi i-au stropit pe Mutu şi pe Stoichiţă. Manifestarea de bucurie nu a durat mult, fotbaliştii ieşind destul de repede din sală şi lăsând conferinţa de presă să continue.

Pe pagina de Facebook Echipa naţională de fotbal a României au apărut imagini cu bucuria de pe teren a jucătorilor.

România s-a calificat a doua oară consecutiv la turneul final al Campionatului European de tineret, după ce a remizat, marţi, la Ploieşti, scor 1-1 (0-0), cu Danemarca, în ultimul meci al grupei a opta a preliminariilor. Turneul final se va desfăşura în Ungaria şi Slovenia, în 2021.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adi mutu calificare nationala de tineret jucatori conferinta de presa intrerupta
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes