Ce mai citim pe net Recomandate

Judecătoare infectată cu COVID-19: Virusul este între noi – Îl prinde pe cel mai slab – La copilul tău, mama ta te-ai gândit?

Un îndemn pentru oameni să respecte recomandările specialiștilor și autorităților din domeniul medical, vine din partea unei judecătoare infectată cu COVID-19: să poarte masca de protecție și să păstreze distanță socială, deoarece „virusul este între noi” și „îl prinde pe cel mai slab”.

„Și atunci, dragă cititorule, ție, care eșți acasă, la birou sau pe terasă cu băiețîi, de ce să nu-ti pese? De ține și de familia ta? Virusul e între noi, se plimbă, adulmecă și atacă, îl prinde pe cel mai slab. Apară-te, armele sunt la ține, spală-te pe mâini, puneți o amarata de masca pe față și nu te duce unde-i mai multă lume! Stai deoparte, respectă distanță, nu te înghesui, ieși din turmă! Nu știi cum vei trece peste boală! Poate ușor, poate nu vei simți nimic, dar copilul tău, mama ta? La ei te-ai gândit?

(…). Mai gândește la asta, cititorule, înainte să ieși din casă fără apărare, poți să aduci virusul în casă ta și primii pe care îi infectezi sunt membrii familiei tale, un copil, un părinte, un frate, cu organisme mai țări sau mai puțîn țări, slăbite de vârstă sau de boli”, spune judecătoarea într-o postare pe Facebook.

Femeia este judecătoare la Curtea de Apel Albă Iulia , instanța unde au fost depistate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19, și este în prezent în spital, unde sunt internați și soțul sau și unul dintre copii.

Nu asculta glasul unor nespecialiști, neinformați, vedete TV

Judecătoarea arată că dacă toți și-ar proteja măcar familia, atunci nu ar mai fi niciun caz de COVID-19 în câteva zile.

”Ascultă ce ne spun specialiștii, medicii, autoritățile din domeniul medical! Ei nu vorbesc prostii! Nu e nimic politic aici, în spital nu există partide politice. Nu asculta glasul unor nespecialiști, neinformați, vedete TV, voci care nu au nicio legătură cu actul medical, dar care își dau cu părerea despre el, te dezinformează și te fac să ignori un pericol real”, își încheia postarea magistratul.

La Curtea de Apel Albă Iulia a fost depistat un focar de coronavirus, fiind confirmați pozitiv un număr de 9 angajați, din care 6 judecători și 3 grefiere.

Alte știri de interes

De ce se trag 21 salve de tun de Ziua Marinei?

Gloria Pascu

Băsescu: Fostul guvern PSD i-a păcălit pe pensionari cu ”legea Olguţei”. Ei sunt furați cu 908 RON

Gloria Pascu

România, răspuns ferm față de avertismentele Rusiei: Măsuri conforme cu angajamentele internaționale

Saghin Cristian

Bilanț uriaș al infectărilor cu coronavirus în România – 14 august 2020

Gloria Pascu

FCSB lovită de coronavirus: patru jucători, infectați

Saghin Cristian

Halep a scăpat: nu s-a accidentat, ci au fost probleme cu mușchii. Declarațiile de după meciul doi de la Praga

Gloria Pascu

Prelungirea stării de alertă, pe masa Guvernului Orban

Mihnea Tudor

Klaus Iohannis, despre moţiune: O măsură populistă, electoralistă, fără rost

Saghin Cristian

Băse îl rade pe Nicușor, anunță Cozmin Gușă, care prezintă primul sondaj pentru București

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »