Jurații SuperStar România vor face spectacol pe mainstage-ul UNTOLD 2021!

A venit toamna, iar show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale este tot mai aproape de prima ediție. Pe 10 septembrie, de la ora 20:30 și 11 septembrie, de la 20:00, primii concurenți vor fi cunoscuți de către toți cei de acasă, iar unii dintre ei vor face primul pas spre marele trofeu.

Înainte de prima ediție, pe 9 septembrie, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, cei patru super jurați ai show-ului pregătesc o surpriză de neratat pentru toții fanii. Timp de o oră, aceștia vor cânta pe scena principală de la UNTOLD, în prima zi a festivalului.

Melodii cunoscute ale fiecăruia dintre jurați vor putea fi ascultate de către toți cei prezenți, iar în încheiere, jurații vor lansa, în premieră, o piesă în colaborare!

Cum sună melodia pregătită de aceștia și ce surprize le-au pregătit tututor celor care vor fi în Cluj – Napoca, vom afla pe 9 septembrie.

Concertul va începe la ora 18:00 și va fi transmis live pe paginile PRO TV și VOYO, iar imagini în premieră vor putea fi văzute și pe rețelele sociale ale show-ului.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

jurati superstar superstar romania surpriza untold untold 2021
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes