Kadîrov respinge drept ”minciuni” zvonuri despre starea sănătăţii sale

Liderul cecen Ramzan Kadîrov, un aliat loial al lui Vladimir Putin, a publicat în weekend o înregistrare video nedatată, în care respinge drept ”minciuni” zvonuri despre o degradare a stării sale de sănătate, după ce prea ucraineană scia săptămâna trecută, citând surse cecene, că liderul era ”grav” bolnav şi se afla în comă, relatează AFP.

”Îi sfătuiesc puternic pe toţi cei care nu reuşesc să deosebească adevărul de minciună pe Internet să ia aer, să-şi pună ordine în idei”, a scris duminică Ramzan Kadîrov într-un mesaj în care ataşează o scurtă înregistrare video filamtă selfie.

Presa ucraineană scria vineri, citând surse din diaspora cecenă – o informaţie confirmată publicaţiei Obozrevatel de către spionajul ucrainean – că Ramzan Kadîrov, un susţinător neobosit al ofensivei ruse în Ucraina, se afla în comă, ”grav” bolnav.

AFP scrie că nu a putut verifica aceste informaţii din surse independente.

”Ploaia este minunat de revigorantă”, mai scrie liderul cecen, cu o glugă pe cap în înregistrare, mergând pe o potecă. El priveşte camera cu zâmbetul pe buze, însă are faţa în mod vizibil umflată.

AFP scrie că nu poate confirma în mod independent când a fost filmată această înregostrare video.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

kadirovkadirov in comasanatate kadirov
redactia

Alte stiri de interes