Kanal D împlinește astăzi, de 1 martie, 15 ani!

Ugur Yesil, CEO and Executive Board Member Kanal D. Sursa foto: Kanal D
Ugur Yesil, CEO and Executive Board Member Kanal D. Sursa foto: Kanal D

Kanal D împlinește marți, 1 martie, 15 ani, iar aniversarea va fi marcată printr-o ediție specială “Teo Show”, prin materiale dedicate în cadrul Ştirilor Kanal D și in emisiunile Radio Impuls.

Kanal D împlinește astăzi, 1 martie 2022, 15 ani de la lansarea pe piața media din Romania, perioada în care și-a îndeplinit misiunea de a oferi publicului entertainment de calitate și informație relevantă, situându-se în top trei televiziuni din Romania, adesea fiind pe primul loc în audiențe, atât în Prime Time cât și în Day Time.

Kanal D lansează în aceasta zi speciala un nou pachet grafic, fresh, îndrăzneț, prietenos, în linie cu tendințele actuale de comunicare, dar și cu dinamica postului. Mesajul aniversar, “De 15 ani împreună, prieteni pe viață!”, precum și noile ID-uri transmit valorile unei televiziuni care s-a raportat întotdeauna la telespectator cu empatie, onestitate, prietenie, dezvoltând împreună o adevărată comunitate. De asemenea, mărturiile emoționante ale vedetelor Kanal D într-o serie de testimoniale de aniversare se regăsesc atât pe TV, cat și pe proprietățile online ale Kanal D.

Kanal D este una dintre cele mai vizionate și iubite televiziuni din Romania, conectând publicul la informație relevantă și entertainment de calitate prin intermediul unui pachet complex media (TV, Radio și Digital), oferind un conținut inovativ, variat și atractiv și o experiență multi-screen, la standardele tehnologiei de ultimă ora. Kanal D tine cont de evoluția pieței și a trendurilor de consum și vine în întâmpinarea unui public extrem de divers din punct de vedere al preferințelor cu o ofertă integrată de televiziune (Kanal D TV), radio (Radio Impuls) și digital (canalul de Youtube theXclusive și site-urile oficiale: kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, radioimpuls.ro).

Statia s-a plasat în 2021, pe locul 2 în topul audiențelor, în Prime Time (20:00 -24:00), la nivelul publicului Național, cu 6,7% Rating și 16,8% cotă de piață, înregistrând o creștere de 17% a cotei piață față de anul anterior. În cei 15 ani de existență, Kanal D a înregistrat o creștere de peste 8 ori a cotei de piață, în Prime Time (20:00-24:00), la nivelul publicului Național.

Trendsetter fie prin serialele turcești, reality-uri precum “Exatlon” sau “Bravo, ai stil!”, emisiuni de interviuri și reportaje cum sunt “40 de întrebări cu Denise Rifai” și “Asta-i Romania!”, stația investește permanent în cele mai atractive formate. Astazi, 1 martie, s-a lansat un nou grupaj informativ, Știrile de la ora 07:00; urmează, in curând, matinalul „Dimineața cu noi”, o emisiune fresh, plină de energie, dar și informație utilă, care era foarte așteptată de publicul Kanal D. Un quiz show, ce va fi prezentat de Dan Negru, este, de asemenea, o emisiune foarte așteptată, care se află în acest moment în perioada de casting.

Ugur Yesil, CEO and Executive Board Member Kanal D. Sursa foto: Kanal D
Ugur Yesil, CEO and Executive Board Member Kanal D. Sursa foto: Kanal D

„Una dintre constantele care au asigurat succesul Kanal D a fost legătura permanenta cu publicul nostru și atenția la trenduri. Iar promisiunea noastră este că vom investi în continuare în conținut, în show-uri de calitate, punând accent, în același timp, pe interacțiunea celor trei : TV, Radio și Digital. În 2019, în grupul Dogan Media intra Radio Impuls, iar în 2022 dezvoltăm TheXclusive, locul unde cei interesați găsesc o gamă variată de emisiuni realizate exclusiv pentru consumatorul online. Publicul nostru ne-a inspirat să ne dezvoltăm și în aceste direcții, iar astăzi, la împlinirea celor 15 ani de când Kanal D a intrat pe piața din România, îi mulțumim că a fost alături de noi și că ne-a provocat mereu să fim tot mai buni, mai inovatori în ceea ce facem”, a declarat Ugur Yesil, CEO and Executive Board Member Kanal D.

Aniversarea Kanal D va fi marcată astăzi și prin materiale speciale în cadrul Știrilor Kanal D și printr-o ediție specială „Teo Show”, în care vedetele Kanal D vor rememora acele momente extraordinare din istoria postului TV, întâmplări amuzante sau care au avut un impact asupra telespectatorilor, dar și a echipei, din fața sau din spatele camerelor. Din fața micilor ecrane, publicul va putea trăi emoția celor mai frumoase povești despre colegialitate și bucuria de a fi împreună.

Și la Radio Impuls ascultătorii se vor bucura de un conținut special dedicat celor 15 ani de Kanal D, dar și celor 3 ani de prietenie, de când Radio Impuls a intrat în portofoliul Dogan Media, la „Dimineața Nebună” și la „Bară la bară” se vor depana amintiri, vor răsuna cele mai ascultate piese care au o poveste, pentru ca atmosfera să fie una cu totul specială, totul sub umbrela „Îți mai aduci aminte?”.

Kanal D a fost de-a lungul timpului alături de telespectatori atât prin conținutul programelor, cât și prin componenta socială a unor emisiuni sau prin campanii dedicate care au susținut diverse cauze sociale. Stația s-a mobilizat și în contextul actual, marcat de razboiul din Ucraina și de repercusiunile acestuia, susținând și prin intermediul acestor ediții speciale demersurile organizațiilor non-guvernamentale – UNICEF, Crucea Roșie Romania – aflate în teren și oferind sprijin material, medical sau emoțional celor afectați de conflict.

Sub #prietenipeviata, Kanal D își invită telespectatorii în această zi plină de emoție să se alăture demersului de a-i susține pe cei aflați în dificultate. În cadrul emisiunilor difuzate de Kanal D vor fi anunțate modalitățile de donație și sprijin.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

15 ani kanal d aniversare kanal d Kanal D ugur yesil kanal d
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes