International

Kim Jong-Un a murit, zvonul care a răscolit mapamondul. Reacția președintelui Trump

Kim Jong-Un a murit, zvonul care a răscolit mapamondul. Reacția președintelui Trump
Kim Jong-Un a murit, zvonul care a răscolit mapamondul. Reacția președintelui Trump

Kim Jong-Un – liderul totalitar al Coreei de Nord, în vârstă de 36 de ani, ar fi murit, după o operție pe cord, conform TMZ.com, care citează presa din China și Japonia.

Zvonul potrivit căruia Kim Jong-un ar fi murit după o operație nereușită la inimă generează controverse în întreaga lume. Se pare că persoana care a făcut anunțul este nepoata ministrului chinez de Externe, care ar fi mărturisit pe o rețea de socializare numită Weibo faptul că liderul comunist și-a pierdut viața pe patul de spital.

Donald Trump a avut o primă reacție după ce s-a spus că liderul de la Phenian, Kim Jong-un, ar fi murit în urma unei operații la inimă. Președintele Statelor Unite ale Americii a fost informat cu privire la starea lui Kim Jong-un, iar zvonul potrivit căruia liderul nord-coreean a încetat din viață a ajuns și la urechile sale.

Cu toate acestea, Donald Trump a negat rapoartele cu privire la starea de sănătate a liderului de la Phenian, spunând că acestea au fost incorecte. Un lucru care a ridicat semne de întrebare a fost faptul că Donald Trump a refuzat să spună, în fața reporterilor, dacă a luat sau nu legătura în tot acest timp cu oficialii nord-coreeni, relatează TMZ.COM.

Încăde de acum șapte zile, CNN a anunțat că „e în mare pericol” după o procedură medicală, iar China a trimis o echipă ce include experți medicali în Coreea de Nord, pentru a-l consulta și consilia pe Kim Jong-un.

Dacă zvonurile potrivit cărora Kim Jong-un a murit sunt adevărate, Kim Yo-Jong, sora liderului de la Phenian ar putea deveni primul conducător femeie al Coreei de Nord.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Viktor Orban a ales vaccinul chinezesc Sinopharm pentru a se vaccina

Mihnea Tudor

Un mort şi un rănit la Cernăuţi, într-o explozie a unei conducte de oxigen la un spital Covid

Mihnea Tudor

Guvernatorul New York-ului, acuzat de hărţuire sexuală de două foste angajate

Daniela Arnăutu

Planul Biden de relansare economică, adoptat în Camera Reprezentanţilor. Valoarea acestuia este incredibilă!

Mihnea Tudor

Încă un Boeing 777 cu probleme la motor aterizează de urgenţă, pe aeroportul din Moscova

Mihnea Tudor

Merkel anunță paşapoarte digitale pentru vaccinare, pentru călătorii în Europa

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »