Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a lui Vlad Voiculescu

”Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul sănătății”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Decizia premierului Florin Cîţu de eliberare din funcția de secretar de stat a Andreei Moldovan a fost publicată în Monitorul Oficial.

Comunicatul oficial al Guvernului:

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi.”

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

demitere voiculescuiohannis a semnat demiterea lui voiculescuiohannis demitere voiculescuiohannis voiculescu demiterevlad voiculescu demis
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes