Klaus Iohannis nu poate să meargă acasă, la Sibiu, atât timp cât oraşul este carantinat

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că nu intenţionează să meargă acasă, la Sibiu, atâta timp cât oraşul este carantinat. ”Avem foarte, foarte mult de lucru aici şi cred că este mai important să mă ocup de aceste probleme”, a declarat, duminică, şeful statului.

Klaus Iohannis a fost întrebat, duminică, după o vizită la Institutul Fundeni, dacă intenţionează să meargă acasă, la Sibiu, atâta timp cât oraşul este în carantină şi a răspuns:

”Dacă ne-am întâlnit în Bucureşti, vă daţi seama că nu am fost în Sibiu. Nu, nu am de gând să merg în Sibiu atâta timp cât este carantinat, dar motivul principal este că avem foarte, foarte mult de lucru aici şi cred că este mai important să mă ocup de aceste probleme decât să îmi petrec week-end-ul la Sibiu”.

Preşedintele Klaus Iohannis îşi petrece frecvent week-end-urile la locuinţa sa din Sibiu, acolo unde stă în continuare soţia sa, profesoară de engleză la un colegiu din oraş. Municipiul Sibiu este în carantină începând de luni, având o rată de infectare de peste 13 la mie.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cazuri sibiu coronavirus sibiu iohannis blocat iohannis carantina sibiu carantina
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes