La final, e vremea ultimelor mișcări pe tabla de șah a răzbunării! Au mai rămas doar 2 episoade din super producția VLAD!

Când cei mai buni prieteni ai tăi te-au trădat, când viața te-a purtat prin închisoare și prin dureri nebănuite, când ai crezut că ai găsit planul perfect de răzbunare, dar soarta ți-a dat lucrurile peste cap, vine un moment când se apropie nota de plată. Au mai rămas doar două episoade din serialul VLAD, iar personajul principal trebuie să ia unele decizii care l-ar putea face să piardă tot ce i-a mai rămas.

În episodul trecut, Răzvan a mers acasă la Vlad și i-a spus că are de discutat ceva extrem de important cu el. Oare a reușit tânărul să facă conexiunile între pantoful găsit în casa care a ars și omul care i-a ajutat necondiționat în ultimul timp? Oare să fie el cel care va descoperi că fratele lui și-a ținut promisiunea și i-a fost mereu aproape?

În paralel, Vlad va continua să se concentreze pe dezvoltarea relației cu Zenovia. ”Am o găleată de înghețată și șampanie cu mine. Ce fac?”, cam așa va începe o nouă întâlnire a acestuia cu tânăra, dar și ziua în care ar putea să se întâlnească față în față cu tatăl ei, procurorul Toteanu.

Un alt plan în care eroul principal continuă să joace este cel al ducerii planului său de răzbunare la capăt. În această seară, Vlad se va întâlni, pe ascuns cu Ghiviriga și îi va face acestuia o mărturisire extrem de sinceră: ”Semeni cu cineva din trecutul meu care a fost omorât de prietenii lui”. Ce au cei doi de discutat și cum va influența finalul poveștii, aflăm curând.

Deși l-a anunțat că va pleca, Miki nu poate sta prea departe de cel care, la rândul lui, a salvat-o când avea mai mare nevoie. Așa că ea va reveni la Vlad pentru a-l anunța că i-a văzut în parc pe cei care se aflau în cazino la momentul jafului. Ce vor descoperi cei doi când vor porni pe urmele găștii de oameni ai străzii, descoperim de la 21:30.

Nu ratați în această seară penultimul pas al poveștii lui Vlad. Un serial care a ținut publicul cu respirația la gură de atâtea ori se apropie de final. Cine va rămâne în picioare și cine va cădea?

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

episoade vladrazbunare vladserialul vlad
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes