Administrație locală

La Iași, bătaie mare pe pagina de Facebook a Consiliului Județean: Costel Alexe îl acuză pe Maricel Popa că a … furat-o

La Iași, bătaie mare pe pagina de Facebook a Consiliului Județean: Costel Alexe îl acuză pe Maricel Popa că a … furat-o
La Iași, bătaie mare pe pagina de Facebook a Consiliului Județean: Costel Alexe îl acuză pe Maricel Popa că a … furat-o

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a făcut, joi, o postare pe Facebook, în care îl acuză pe liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, fost preşedinte al CJ Iaşi, că a… furat pagina de Facebook a instituţiei.


Alexe susține că gestul lui Popa este o încercare de a bloca activitatea instituției și amenință cu plângere penală, pentru furt, dacă administrarea paginii nu va fi redată Consiliului Județean Iași.

”Metehne vechi în medii noi! Maricel Popa nu acceptă înfrângerea şi continuă prin toate mijloacele să împiedice buna desfăşurare a activităţii Consiliului Judeţean Iaşi. Mai nou, acest individ asupra căruia am atras în mai multe rânduri atenţia cu privire la incapacitatea sa de a administra activitatea Consiliului Judeţean Iaşi, a FURAT astăzi pagina de Facebook a Consiliului Judeţean Iaşi”, a scris Alexe, joi, pe Facebook.

Mai mult, el apreciază că ”nu este posibil ca o pagină oficială, a unei instituţii publice să fie administrată pe “persoană fizică” de un angajat cu contract pe perioadă determinată, despre care PNL Iaşi a atras atenţia în mai multe rânduri că lucra la promovarea PSD Iaşi, utilizând resursele şi timpul CJ Iaşi”.

De asemenea, Alexe a mai precizat: ”Astăzi furtul a fost desăvârşit prin modificarea numelui paginii din “Consiliul Judeţean Iaşi” în “Senator Maricel Popa”. Adresa de web, adresa fizică, numărul de telefon, precum şi alte informaţii cu scop de identificare au rămas cele ale Consiliului Judeţean. Astfel, pe lângă furtul evident de imagine se încearcă şi inducerea în eroare a ieşenilor cu privire la datele de contact ale vremelnicului senator sau chiar cele ale CJ Iaşi”.

Alexe solicită predarea urgentă a paginii către titularul de drept: ”Somez pe această cale predarea paginii către titularul de drept – Instituţia Consiliul Judeţean Iaşi – şi încetarea acestor acţiuni premeditate de încercare a blocării activităţii CJ. În acelaşi timp, în cazul în care pagina nu va fi predată titularului de drept vom depune o plângere pentru furt şi vom deschide şi o acţiune în instanţă, inedită ce-i drept, dar totuşi de o gravitate reală”.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Terasele din Centrul Vechi vor fi deschise tot anul, a stabilit CGMB

Mihnea Tudor

Consiliul General a votat suspendarea PUZ-urilor de sector

Mircea Furdu

Violeta Alexandru dă asigurări că toți consilierii generali PNL vor vota suspendarea PUZ-urilor

Daniela Arnăutu

A început renumărarea voturilor de la Localele din Sectorul 1. Acțiunea se filmează integral

Daniela Arnăutu

Nicuşor Dan spune că a suspendat PUZ-urilor coordonatoare pentru sectoarele 2, 3, 4, 5 şi 6 fiindcă trăim într-un oraș poluat unde construim prea mult

Daniela Arnăutu

Nicușor Dan a declarat că nu cedează în fața protestului angajaţilor Companiei Parcuri şi Grădini

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »