O tânără a căzut cu mașina în lacul Ciric, a fost salvată de un polițist local și apoi arestată pentru că era beată – VIDEO

O tânără a căzut cu mașina în lacul Ciric și a fost salvată de un polițist local
O tânără a căzut cu mașina în lacul Ciric și a fost salvată de un polițist local

O tânără a plonjat cu autoturismul în lacul Ciric, din Iaşi, și a fost salvată de către un poliţist local care trecea prin zonă. Ulterior, însă, tânăra a fost reţinută, după ce poliţiştii au constatat că avea o alcoolemie de peste unu la mie în aerul expirat.

Poliţiştii din Iaşi au reţinut-o, duminică, pentru 24 de ore, pe o femeie de 27 de ani care sâmbătă a ajuns cu un autoturism în lacul Ciric. Femeia va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, după ce poliţiştii au testat-o şi au constatat că avea o alcoolemie de  1.09 mg/l alcool pur în aerul expirat, ea fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, potrivit news.ro.

Tânăra salvată din lacul Ciric

Femeia, mamă a unui copil, ar fi încercat să se sinucidă, fiind în depresie în urma divorţului. Momentul în care tânăra a ajuns cu maşina în apele lacului a fost observat de un poliţist local, care a sărit în apă şi a salvat-o. Potrivit presei locale, femeia este doctorand la Universitatea de Arte din Iaşi.

VIDEO

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

arestatabeatacazut masinalac ciricsalvata politist localtarana
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes