Lady Simona Halep – dineul campionilor la Wimbledon 2019. Apariție senzațională

Simona Halep și Novak Djokovic nu au oferit dansul celor doi câştigători ai Wimbledon la petrecerea de la Guildhall, un castel vechi de 800 de ani din Londra. Cei doi au avut o sesiune foto alături de trofeele câștigate la Wimbledon 2019 şi au avut mici discursuri în care s-au complimentat.

Imediat după finala masculină de la Wimbledon 2019 a avut loc Dineul Campionilor, iar Simona Halep a mers alături de familie la petrecerea de la Londra. La dineu a fost și campionul de la masculin, Novak Djokovic, dar sportiva noastră a atras toate privirile.

Simona Halep a optat pentru o rochie neagră, cu un decolteu adânc și a atras atenția tuturor celor prezenți la Dineul Campionilor. Cei de la WTA au reacționat imediat pe pagina lor de Twitter. “Simona Halep strălucește la Balul Campionilor!” Alături de Simona Halep au fost familia, membrii echipei sale, dar și Darren Cahill.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dineul campionilorlady simonarochie simonasimona halepwimbledon 2019
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes