Larisa Iordache, a doua medalie de aur la CE de gimnastică

Larisa Iordache a câştigat medalia de aur la sol, duminică, la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Mersin (Turcia), cu nota 13,450.

Larisa, care în calificări a avut cea mai mare notă la sol, 13,433, a fost urmată în finală de turcoaica Goksu Uctaş Şanli, 13,100, în timp ce pe locul al treilea s-a clasat israelianca Lihie Raz, cu 12,750.

Antonia Duţă, cealaltă româncă din finala de la sol, a ocupat locul al cincilea, cu 12,600.

Larisa Iordache încheie Europenele din Turcia cu un bilanţ de patru medalii: două de aur la bârnă şi la sol și două de argint, cu echipa și la sărituri.

În total, România a cucerit la Mersin cinci medalii la senioare, argint în competiţia pe echipe, aur prin Larisa Iordache la bârnă și sol, argint prin Larisa Iordache la sărituri şi o nouă medalie de argint, la bârnă, prin Silviana Sfiringu.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Mersin larisa iordache aur larisa iordache medalie sol medalii larisa iordache medalii romania ce gimnastica
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes