Laura Cosoi, mamă pentru a doua oară

Laura Cosoi, mamă pentru a doua oară
Laura Cosoi, mamă pentru a doua oară

Laura Cosoi a postat o poza emoționantă pe contul personal de Facebook, anunțând nașterea celeui de-al doilea copil al său, tot o fetiță. Ea va fi botezată Vera.

De altfel, anunțul că va deveni mamă a venit tot pe site-urile de socializare. Pe 8 martie, Laura a postat un mesaj clar: „Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe si când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc’, scria Laura Cosoi, în primăvară.

Prima fetiță, Rita

În urmă cu doi ani, Laura Cosoi dădea viață primei ei fetițe, Rita. Actrița a fost copleșită de emoție iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. De când Rita a venit pe lume, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt cei mai fericiți părinți. Acum, că familia lor se mărește din nou, nu poate decât să îi bucure și mai tare și să se simtă și mai împliniți, scrie antena3.ro.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

copii laura cosoilaura cosoilaura cosoi a nascutlaura cosoi mama
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes