Laurette trebuie operată, în urma bătăii primite în camera de hotel

Laurette trebuie operată, în urma bătăii primite în camera de hotel
Laurette trebuie operată, în urma bătăii primite în camera de hotel

În urma bătăii primite, pe 9 martie, în camera  unui hotel din Capitală, Laurette ajunge la bisturiu. În afara multiplelor traumatisme, Laurette acuză și cefalee, vertij, traumatism la nivelul capului, hematom epicranian parte dreaptă, durere și inflamație mamară stângă, endurație implant mamar, edem pe membrele pelvine, prezintă dermabraziuni genunchi bilateral și cot drept.

Vedeta a avut parte de investigații medicale, atât la membrele inferioare traumatizate, cât și la rănile de la cap care îi pot pune viața în pericol. Ba mai mult decât atât, vedeta ar avea nevoie și de o nouă intervenție, după ce i s-ar fi deplasat implantul mamar. Acesta ar trebui repus în forma inițială și naturală, potrivit wowbiz.ro.

Laurette, în lacrimi după ce a fost bătută!

Invitată într-o emisiune televizată, Laurette a început să plângă în timp ce își amintea de momentele traumatizante prin care a trecut. Pe această cale, vedeta și-a cerut scuze față de familia ei, în special față de persoana care a adus-o pe lume.

„ Îmi pare rău față de familia mea, și îi transmit mamei, pe această cale, să mă ierte, știu că am greșit.

Nici o femeie nu ar trebui să pățească și să treacă prin ce am trecut eu. M-a zbătut cu toate forțele mele să ies din camera aia, dar nu m-a lăsat”, a declarat Laurette, printre lacrimi.

Laurette  a dezvăluit că bărbatul care a agresat-o și-a ieșit din minți atunci când bruneta l-ar fi refuzat în camera de hotel, motiv pentru care a început să o ia la bătaie.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

bataie laurette laurette repozitionare implant mamar operatie
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes