Leo Messi, primul cartonaș roșu după 754 de meciuri la Barcelona

Athletic Bilbao a câştigat pentru a treia oară Supercupa Spaniei, învingând în finală, duminică seară, la Sevilla, cu scorul de 3-2, echipa FC Barcelona, după prelungiri, iar Leo Messi a primit, duminică, primul cartonaş roşu în 754 de meciuri jucate în tricolul echipei FC Barcelona.

Se pare că, frustrat de jocul lui şi al echipei sale, Messi, 33 de ani, fără a avea mingea, a lovit un adversar, în minutul 120+1 al finalei Supercupei Spaniei, disputată cu Athletic Bilbao.

Jesus Gil Manzano, arbitrul finalei, i-a acordat cartonaşul roşu jucătorului argentinian, după ce a consultat VAR și a văzut cum vedeta spaniolă i-a dat o palmă peste cap adversarului său, care a căzut la pământ.

Aceasta nu este prima eliminare a lui Messi din carieră, el mai primind două cartonaşe roşii la echipa naţională a Argentinei. Practic, duminică, Leo Messi a primit primul său cartonaș roșu de când joacă sub tricoul Barcelonei!

După eliminarea de duminică, Messi va primi o suspendare de cel puţin două jocuri. Ţinând cont de lovitura aplicată intenţionat lui Villalibre, pedeapsa ar putea fi de patru partide.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

leo messi cartonas rosu barcelonamesii cartonas rosuprimul rosu messi
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes