Liber in Canada, de la 1 mai

Ambasada Canadei la Bucuresti anunta ca, incepand cu 1 mai, cetatenii romani care au avut viza de calatorie pentru Canada in ultimii 10 ani sau detin viza valabila pentru Statele Unite vor putea calatori in Canada cu avionul avand nevoie doar de o autorizatie electronica de calatorie care se acorda repede si simplu.

”Incepand cu data de 1 mai, ora 16.00, cetatenii romani eligibili vor putea depune cerere pentru o autorizatie electronica de calatorie (eTA), in loc de viza, pentru a calatori in Canada pe calea aerului sau pentru a tranzita printr-un aeroport canadian”, transmite Ambasada Canadei la Bucuresti.

Sunt eligibili pentru eTA cetatenii romani care au detinut o viza canadiana in ultimii zece ani sau detin actualmente o viza valabila care permite intrarea in SUA.

”Persoanele care nu indeplinesc aceste conditii vor avea nevoie in continuare de viza de vizitator. De asemenea, toti cetatenii romani vor avea nevoie de viza pentru a intra sau reintra in Canada cu automobilul, autocarul, trenul,vaporul, sau la bordul unui vas de croaziera”, precizeaza sursa citata. …

Articolul pe larg »»» : Liber in Canada, de la 1 mai! Cine sunt romanii care vor putea calatori fara viza pe continentul american, de luna viitoare – www.InCont.ro

Virus în băncile din România
Special
Virus în băncile din România! ATM-URILE AU FOST GOLITE. Alertă după lovitura anului

Hackerii au pus la cale o nouă metodă prin care jefuiesc băncile din România. Una …

Eveniment
Stalpul dintr-un sens giratoriu de pe centura oraşului Caracal

  Un stâlp de electricitate în mijlocul drumului este cea mai nouă problemă la centura …

CIOCOLATA cu LAPTE are în loc de lapte substanţe nocive pentru sănătate
Eveniment
CIOCOLATA cu LAPTE are în loc de lapte substanţe nocive pentru sănătate

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au descoperit ce conţine de fapt ciocolata cu lapte, aceasta …