Liber la mișcare în aer liber. Spania a relaxat condițiile de izolare

Liber la mișcare în aer liber. Spania a relaxat condițiile de izolare
Liber la mișcare în aer liber. Spania a relaxat condițiile de izolare

Bucurie în Spania după ce al doilea val de relaxare a restricţiilor a intrat în vigoare, prin care s-a permis practicarea sportului în aer liber.

Din 2 mai, persoanele cu vârste de peste 14 ani pot ieşi din casă în Spania, tot în condiţii stricte. Spaniolii pot face plimbări de o oră, însoţiţi de o persoană, o dată pe zi, la o jumătate de milă de casele lor, sau pot face sport sau să meargă pe biciclete, singuri în oraşul lor. Aceştia au la dispoziţie două intervale orare, între 6.00-10.00 şi 20.00-23.00.

Carantinarea extrem de strictă a ţării a fost relaxată pe 26 aprilie atunci când s-a permis copiilor, insoţiţi de un adult, de a ieşi la plimbare de o oră şi, începând de sâmbătă, cu autorizarea pentru cei peste 14 ani să facă sport individual sau plimbări în condiţii stricte.

Prima zi de ”libertate”

Spaniolii au mers încă de dimineaţă la plimbare, au alergat şi au pedalat, pe străzile din marile oraşe, în condiţiile în care parcurile rămân în continuare închise.

Ţara a arătat ca un imens parc, a relatat pe larg presa din Spania. Spaniolilor li s-a permis, începând de sâmbătă, să iasă din case, după ce pe 26 aprilie primii care au avut dreptul au fost copiii, însoţiţi de un adult.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

relaxare restrictii spania relaxare spania spania
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes