Liberalul Florin Roman, dezamăgit de propriul partid

Florin Roman este îngrijorat și dezamăgit de promisiunile pe care cei din PNL le-au făcut, dar nu au fost în stare să le transforme în realitate:

„Nicio postare fără întrebări din partea dumneavoastră despre PENSIILE SPECIALE. De data aceasta vreau să punctez clar și răspicat pe acest subiect: Îmi doresc, la fel de mult ca dumneavoastră, să dispară aceste avantaje aflate în antiteză cu nivelul de trai al românilor! Am “țipat” pe acest subiect, am deranjat poate, dar această inițiativă este a mea și reprezintă o dovadă de respect față de români.

Da..inițiativa mea…acela despre care mulți zic că am gura mare. Da! Recunosc și îmi asum că sunt o persoană vocală, mai ales atunci când vine vorba despre sfidarea românilor, pasivitatea politicienilor, risipirea banului public și de lipsă de respect!

Ce se mai așteaptă oare pentru o convocare a plenului reunit?!

De ce se tărăgănează?

Ne-am săturat cu toții de blocaje și chiar nu înțeleg strategia din spatele acestei așteptări. Avem nevoie de un simplu vot pentru a arăta românilor că nu am făcut doar propagandă electorală. După ce terminăm cu pensiile, în aceeași ședință a plenului reunit, a doua pe ordinea zi poate fi revocarea doamnei Weber…

De ce nu putem înainta? Unde ne împotmolim?

O să ne împotmolim în curând în antipatia și ura românilor dacă lucrurile stagnează!”, a scris Florin Roman, fostul lider PNL Facebook.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

eliminare pensii specialeflorin roman dezamagitflorin roman pnlpromisiuni pnl
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes