Libertate.init() – despre potențialul infinit al nișei de IT

Libertate.init() – despre potențialul infinit al nișei de IT
Libertate.init() – despre potențialul infinit al nișei de IT

În ultimii ani s-a observat o creștere exponențială la nivel de inteligență artificială, IT, tehnologie și tot ceea ce ține de ramura acestor domenii. Atât la nivel de dezvoltare cât și la nivel de forță de muncă, tinerii se îndreaptă tot mai des spre un job în programare. Se întâmplă asta fiindcă salariile sunt faimos de bine plătite, iar satisfacțiile profesionale de neegalat. Mai mult decât atât, meseria de IT-ist este un job al viitorului, având un potențial infinit.

Ce înseamnă un job în IT?

Atunci când ne gândim la IT avem tendința să avem uneori preconcepții, însă în realitate această industrie este foarte diversă și colorată. Vei găsi persoane de toate vârstele și din toate mediile sociale și culturale, dar vei găsi și oameni determinați care își asumă valoarea talentului lor. Industria IT și tech, nu implică doar programare, ci are diverse ramuri. Există joburi foarte bine plătite care nu necesită cunoştinţe de coding.

Un job în IT înseamnă talent, valoare, muncă, satisfacție, disciplină și prosperitate. Însă la fel ca la orice loc de muncă, ține de tine să beneficiezi de potențialul infinit al acestei nișe.

Care sunt beneficiile unei cariere în domeniul IT?

Datorită deficitului mare de personal din IT, piața muncii este una extrem de ofertantă. La început de drum, ca și angajat, vei beneficia de stabilitatea unui loc de muncă, salariu atractiv, asigurare medicală la diferite clinici private, spațiu de lucru modern etc.  Însă după ce te dezvolți și dobândești încrederea în talentul tău, poți face trecerea la freelancing. Aici potențialul este infinit. Dacă la nivel de angajat te puteai bucura de un salariu generos, atunci când alegi să lucrezi ca și freelancer poți ajunge la încasări de 10 000 euro/lună.

Freelancing în IT?

 Potențialul tău, corelat cu munca pe care ești dispus să o faci îți oferă resursele necesare pentru a alege să lucrezi remote, pe proiectul ales de tine. După ce ai depășit stadiul de novice în ale programării, băieții de la Libertate.init() îți oferă toate instrumentele de care mai ai nevoie pentru a lucra pe cont propriu. De la skill-urile de vânzare și până la skill-urile sociale, programul lor te învață tot ceea ce ai nevoie să știi despre lumea freelancing-ului în IT.

Libertatea de a lucra de unde vrei tu!

Acasă sau la munte, pe plajă sau în orice alt loc visat de tine! Tu alegi de unde lucrezi și ești mereu în controlul programului tău!

Cam despre asta e vorba în freelancing. Talentul tău se transformă în cel mai bun partener al tău, fiindcă îți oferă posibilitatea de a avea câștiguri direct proporționale cu munca pe care ești dispus să o faci. Programează un call gratuit de consultanță cu echipa Libertate.init() și află mai multe despre potențialul infinit al nișei de IT.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cariera in itinteligenta artificialajob in itlibertate.init
redactia

Alte stiri de interes