Lider PSD, infectat cu coronavirus. A fosat internat la Matei Balș

Senatorul Ion Rotaru, șeful organizației PSD Brăila, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Politicianul a fost internat la Spitalul „Matei Balș”, din Capitală, unde se află sub atenta supraveghere a medicilor. Rotaru a mărturisit că și-a făcut testul de coronavirus în urmă cu două zile și a primit rezultatul după 7 zile.

”Este adevărat. Sunt la spital, la Matei Balș. Am făcut un test voluntar acum 12 zile, iar rezultatul mi-a venit în urmă cu cinci zile”, a confirmat senatorul PSD Ion Rotaru, pentru Antena 3. Ion Rotaru a precizat că starea sa de sănătate este ”foarte bună”.

”Nu am probleme deosebite. Starea mea este foarte bună. Aștept rezultatul celui de-al doilea test și sper să fie negativ”, a spus Ion Rotaru.


Până astăzi, 27 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 45.902 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 25.794 de pacienți au fost declarați vindecați și 3.440 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.104 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 258 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

coronavirus romania ion rotau coronavirus lider psd coronavirus rotaru psd braila
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes