Ce mai citim pe net

Lideri PSD fotografiați la pensiune – Tomac: Moment de euforie totală. Sărbătoreau victoria lui Florin Iordache

Eugen Tomac, președinte și europarlamentar PMP, a reacționat, luni, pe Facebook, față de fotografiile cu Ciolacu și Tudose, care au fost surprinși într-un grup mai mare la o masă într-un restaurant al unei pensiuni:

”PSD a sărbătorit alegerea lui Iordache
Fiind probabil într-un moment de euforie totală după alegerea pe viața a lui Iordache in fruntea Consiliului Legislativ, conducere PSD a decis să marcheze victoria într-un restaurant, desi acest lucru este ilegal in aceste zile negre de pandemie.Mesajul transmis de liderul PSD este unul foarte prost pentru ca vine la doar o zi în care Marcel Ciolacu ne invita pe toți să semnăm un pact pentru sănătate.”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Tomac crede că oamenii politici trebuie să dea în această periodă un exemplu de responsabilitate:

„În această perioadă în care nu avem medicamente, în care milioane de români nu se simt în siguranță, când milioane de elevi nu pot merge la școală, când tot mai mulți antreprenori își văd ruinate afacerile dezvoltate cu grijă ani la rând, când sute de mii de români nu mai știu dacă mâine vor avea un loc de muncă, politicienii au obligația să dea dovadă de mai multă responsabilitate și solidaritate cu națiunea. De aceea, îndemnul meu este să nu mai încalce nimeni legea, să ne concentrăm energia pe soluții pentru a salva locurile de muncă și a combate pandemia”, a mai scris liderul PMP.

Câțiva lideri PSD, printre care și președintele partidului, Marcel Ciolacu, alături de europarlamentarul Mihai Tudose, au fost fotografiați la o masă într-un restaurant din județul Buzău. Poliția a anunțat că au fost identificați și amendați toți participanții pentru că erau mai mult de 6 persoane la o masă.

Alte știri de interes

Ieri, traficant de minori, condamnat, azi consilier local PSD. Dezvăluirea lui Traian Berbeceanu

Mihnea Tudor

Eugen Tomac le cere parlamentarilor să oprească minciuna: Trei legi ale PMP, deja adoptate de Senat

Mihnea Tudor

Alina Gorghiu, victima hackerilor

Saghin Cristian

”5 ani de la Colectiv. 1 an Guvern tehnocrat, 3 ani Guvern PSD, 1 an Guvern PNL. 6 miniștri ai sănătății, 5 Prim Miniștri. ZERO investiții în spitale, 10 morți. Un nou Colectiv”/ Eugen Iancu, tatăl unui tânăr mort în incendiul din Colectiv

Saghin Cristian

Deputata PNL Adriana Săftoiu explică de ce a votat PENTRU redeschiderea piețelor

Saghin Cristian

PNL: Românii trebuie să ştie că nu se închid pieţele aşa cum ţipă propagandiştii PSD, pentru care populismul este mai important decât sfaturile specialiştilor şi sănătatea oamenilor

Saghin Cristian

Daniel Zamfir anunță depunerea unui amendament, prin care ”nu-i permitem lui Orban să închidă pieţele”

Mihnea Tudor

Mihai Șora la 104 ani. Cum arăta în 1917 – foto în articol

Saghin Cristian

Fostul președinte Băsescu propune 8 măsuri pentru stoparea pandemiei și atacă dur Guvernul și Cotroceniul

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »