Lidia Buble, dezvaluiri incendiare la Teo Show: “Am curajul sa merg oriunde cu capul sus”

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, a fost invitata astazi, la “Teo Show” unde a facut dezvaluiri uluitoare despre viata personala si profesionala. Indragita artista a venit plina de entuziasm si buna-dispozitie, dar si cu un cadou inedit pentru gazdele “Teo Show”, parfumul pe care l-a lansat recent.

“Pe langa muzica mai am pasiunea asta, pentru parfumuri, pe care o am de cand sunt mica … nu m-am nascut degeaba. Mereu mi-am dorit sa pot crea un parfum exact asa cum il visez eu (…)!”, a spus Lidia Buble.

Artista a dezvaluit faptul ca a lansat si o piesa muzicala noua, “Extrapolam”, despre care Lidia Buble a dat cateva detalii.

“Este o piesa la care tin foarte mult! (…) Este o piesa de dragoste, stiti ca eu cant despre dragoste in toate formele ei (…) Piesa vorbeste despre mine, despre viata mea! (…)”, a spus aceasta.

Artista a oferit detalii si despre cum isi va petrece sarbatorile, dar si cum decurge viata personala, in prezent. Totodata, a marturisit si in ce relatii a ramas cu fostul iubit, Razvan Simion, o relatie foarte mediatizata pentru cele doua vedete.

“Sarbatorile le voi petrece acasa, in familia mea, Slava Domnului ca suntem multi! Nu mai am rabdare, stiti cum sunt? Ii astept ca pe pita calda, pe toti! (…) Revelionul il voi petrece pe scena si ma bucur din suflet ca il voi petrece pe … scena J”, a mai spus artista.

In ceea ce priveste viata personala, Lidia a spus, la “Teo Show”:

“(…) Intodeauna mi-am dorit ca un om sa fie discret, asa ca nu stiu sa zic daca (iubiul – n.r.) este cunoscut J (…). Distanta cred ca, in general, intr-o relatie, nu este cel mai bun lucru (…) A fost o poveste frumoasa (n.r. referitor la Razvan Simion) si este un om cu care tin in continuare legatura, si am ramas prieteni. Este un om frumos de la care am invatat foarte multe. (…) Eu intotdeauna am ramas in bune relatii cu fostii parteneri, pentru ca suntem oameni, chiar daca nu functioneaza relatia noastra, asta nu inseamna ca trebuie sa ne sau sa nu ne mai salutam. (…) Razvan (Simion – n.r.) in continuare este managerul meu (…) Sunt un om care isi asuma fiecare decizie si fiecare lucru pe care il face (…) Cred ca am ramas acelasi om, doar ca m-am mai maturizat (…) Nu am niciun regret! Nu regret absolut nimic, nici greselile pe care le-am facut, pentru ca ele m-au intarit si m-au facut sa fiu Lidia puternica de astazi. Sunt multumita! Pun capul pe perna linistita si ma trezesc linistita si am curajul sa merg oriunde cu capul sus, pentru ca stiu in sufletul meu ca nu am facut niciodata un rau intentionat!”, a spus Lidia Buble.

Intrebata fiind daca prin toata suferinta pe care a traversat-o in viata asta, din dragoste, i-ar spune cineva ca nu va mai iubi, artista a surprins.

“Doamne, dar eu sunt plina de dragoste, simt ca bubui de dragoste! Eu iubesc, sunt fericita, am iubit dintotdeauna si sunt un om care va iubi intotdeauna! (…)”, a spus Lidia.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dezvaluiri bubleKanal Dlidia bubleteo show
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes