Liga Campionilor: FC Barcelona – PSG scor rușinos pe Camp Nou

Paris Saint-Germain (PSG) a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa FC Barcelona, în turul optimilor Ligii Campionilor.

Pentru PSG au marcat Mbappe ’32, ’65 şi ’85 şi Kean ’70.

Golul echipei catalane a fost înscris de Messi ’27 (penalty).

În celălalt meci de marţi, Liverpool a învins Leipzig, scor 2-0, prin golurile marcate de Salah ’53 şi Mane ’58.

FC Barcelona, umilință cu PSG

În meciul de marți, gazdele au pornit cu elan și au deschis scorul prin Lionel Messi. Superstarul argentinian a deschis scorul în minutul 27, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. Oaspeții au restabilit repede egalitatea, după ce Kylian Mbappe a marcat în minutul 32. În a doua repriză, pe teren nu s-a mai aflat decât gruparea franceză.

Oamenii lui Mauricio Pochettino au mai înscris de două ori grație lui același Mbappe, în minutele 65 și 85 și Moise Kean în minutul 70. Meciul retur este programat la Paris, la data de 10 martie. Dar Barcelona are șanse infime să ajungă în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Liverpool, pas mare către sferturi

Tot marți, într-o altă confruntare din „optimile” UEFA Champions League, FC Liverpool s-a impus în deplasare, la Leipzig, scor 2-0. Meciul s-a jucat în Ungaria, la Budapesta, pentru că englezii nu au putut intra în Germania, din cauza măsurilor luate în timpul pandemiei de coronavirus.

După o primă repriză în care tabela de marcaj nu a suferit modificări, englezii au deschis scorul prin Mohamed Salah (53) și și-au dublat avantajul datorită reușitei lui Sadio Mane (58).

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

barcelona - psg rezultatbarcelona scor psg
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes