Recomandate Vacante

Litoral 2021: Eforie Nord, cea mai ieftină staţiune de pe litoral şi în acest an. Cât vom plăti pentru un sejur

Turismul îşi păstrează măsurile de protecţie, chiar dacă vaccinarea populaţiei va duce la o relaxare a măsurilor, arată touroperatorul IRI Travel, potrivit căruia Eforie Nord este cea mai ieftină staţiune de pe litoralul românesc şi anul acesta, unde hotelurile de patru stele au cu preţ de cazare cuprins între 115 şi 150 de lei pe noapte de persoană, în timp ce la Mamaia, hotelurile de patru stele, în regim de all inclusive, au un preţ mediu de 440 de lei pe noapte de persoană.

”Vaccinarea populaţiei va duce la o relaxare a măsurilor de protecţie sanitară, dar asta nu inseamnă că nu va trebui să ne mai protejăm la fel de atent. Din acest motiv, turismul, care a fost cea mai afectată industrie, îşi păstrează măsurile de protecţie mai ales pentru hotelurile de pe litoralul românesc”, arată compania.

Cât plătim pentru cazare pe Litoral 2021

Dacă înscrierile la aceste vacanţe se fac până la 31 ianuarie 2021, la hotelurile de 4 stele din Venus, o noapte de cazare în regim all inclusive va costa între 220 şi 240 de lei/persoană, în timp ce o noapte la 3 stele costă în jur de 200 de lei/persoană.

„Sunt hoteluri care au investit foarte mult în pregătirea personalului şi în îmbunătăţirea calităţii serviciilor şi din acest motiv, pe alocuri, turiştii vor plăti mai mult. Unele hoteluri de 3 si 4 stele din staţiunea Venus, spre exemplu, vin cu preţuri cuprinse între 300 şi 330 de lei/ persoană pe noapte în regim de all inclusive”, a declarat Lucian Badîrcea, CEO IRI Travel.

Pentru Cap Aurora, preţurile unei nopţi de cazare în regim all inclusive la 3 stele costă între 180 şi 200 de lei pe noapte, de persoană, iar la 4 stele costă între 220 si 250 de lei.

În staţiunea Mamaia, hotelurile de 3 stele, în regim de all inclusive, au un preţ mediu de 250 de lei/ noapte/ persoană, în timp ce hotelurile de 4 stele vin cu preţuri medii de 440 de lei pe noapte de persoană, iar la 5 stele costurile ajung la 520 de lei de persoană pe noapte.

Eforie Nord este cea mai ieftină staţiune şi anul acestea, aici hotelurile de 4 stele având cu preţ de cazare cuprins între 115 şi 150 de lei/noapte/persoană.

Pentru Jupiter, vacanţele all inclusive de persoană pe noapte costă între 155 şi 170 de lei, iar la 4 stele, preţul mediu este de 250 de lei.

Reguli în stațiunile de pe Litoralul românesc

”Pentru vacanţa all inclusive din 2021, majoritatea hotelurilor şi agenţiilor de turism vor tine cont de mai multe reguli: Mai multă flexibilitate privind rezervările: oferirea posibilităţii de a schimba perioada şederii, permiterea efectuării unor rezervări în avans. În cazul dorinţei de anulare, se oferă alternativa clientului de a primi fie banii înapoi (100% dacă este în perioada corectă de anulare), fie sub forma de vouchere. Marcarea locurilor de aşteptare la recepţie, în restaurante, la lifturi sau în orice alt loc unde s-ar putea face aglomeraţie: marcarea şi delimitarea zonei de ‘distanţă fizică recomandată’. Astfel, turiştii vor şti exact unde ar trebui să aştepte pentru a fi în siguranţă”, precizează compania.

De asemenea, turiştii vor fi împărţiţi pe serii la mese.

Procedura de check-in va fi simplificată, cu posibilitatea implementării unui check-in online, de exemplu.

Unele hoteluri vor oferi în pachetul de vacanţă şi şezlonguri cu umbrelă pe plajele private pentru a reduce cât mai mult interacţiunea dintre turişti. Acestea vor putea fi folosite de familia sau cuplul respectiv pe durata întregii zile.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

RUNE Voropchievici – Horoscopul runelor săptămâna 8 – 14 martie 2021 cu Mihai Voropchievici

Gloria Pascu

Carantina în Timişoara: Raed Arafat va semna ordinul. Ce se închide și ce rămâne deschis. Apel către timișoreni

Mihnea Tudor

Managerul Spitalului Găeşti insistă pentru o cameră hiperbară: Nu mai avem locuri cu oxigen în Secţia COVID adulţi! Luni va adresa o petiţie Parchetului European

Mihnea Tudor

Cîţu: A început să crească iarăşi numărul persoanelor depistate pozitiv şi depinde doar de noi să ţinem situaţia sub control

Mircea Furdu

UPDATE: Incendiu la Prefectura și Consiliul Județean Suceava. A ars tot acoperișul Palatului Administrativ. Focul a fost stins, se evaluează pagubele

Mihnea Tudor

Plasma salvează vieți: Iată câți români au fost vindecați de COVID-19 cu plasmă convalescentă

Daniela Arnăutu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »