Recomandate Vacante

Litoralul pentru toți 2020 – tarife reduse drastic după 1 septembrie

Litoralul pentru toți - tarife reduse drastic după 1 septembrie
Litoralul pentru toți - tarife reduse drastic după 1 septembrie

Programul Litoralul pentru toți 2020 continuă și în această toamnă, iar turiștii români vor avea tarife cu 65 % mai reduse față de cele care au fost oferite în perioada vârfului de sezon, conform Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Turiștii care s-au decis să meargă pe litoral, în perioada 1-30 septembrie, vor avea ocazia să se cazeze cu tarife mult mai reduse, prețul minim pentru o noapte de cazare fiind de 45 de lei, conform unui comunicat de presă al Federației.

Programul ”Litoralul pentru toți” se află, în acest an, la cea de-a 37-a ediție, 49 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoral înscriindu-se și oferind turiștilor circa 3.600 de locuri de cazare pe noapte. Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere și revânzătorii lor, cât și direct de către hotelurile înscrise în program.

„Ne aflăm într-un an deosebit de greu pentru turismul românesc, acest sector de activitate fiind cel mai afectat în urma apariției pandemiei de SARS-CoV-2 în țara noastră. A trebuit să facem față nenumăratelor provocări și schimbări, deloc ușoare, pe care apariția noului coronavirus le-a impus, fiecare operator din turism făcând eforturi deosebite pentru ca toți turiștii să se simtă în siguranță și să se bucure cu adevărat de vacanță, în pofida restricțiilor. Astfel, la sfârșitul unui sezon dificil, considerăm că avem obligația de a face toate eforturile pentru a prelungi sezonul estival, oferind turiștilor oportunitatea să petreaca un sejur la malul Mării Negre”, susține Dragoș Răducan, Prim-Vicepreședintele Executiv FPTR.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc este singura federație patronală cu reprezentativitate legala la nivel de ramură. Are în componență un număr de 5.344 de societăți comerciale din turism, cu 73.752 de angajați și cu o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro.

FPTR mai precizează în comunicat că, așa cum s-a întâmplat și în 2019, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Alte știri de interes

Ce este Inițiativa Smart Village. Integrarea satului inteligent în dezvoltarea rurală

Furdu Constantin

Orban: Astăzi, PSD ”a băgat România în faliment”. Raport de-a dreptul imbecil

Mihnea Tudor

Conflictul între Guvern și Parlament pe tema moțiunii de cenzură, tranșat de decizia CCR

Mihnea Tudor

Campania electorală faza pe înregistrări: Nicușor Dan, spionat de omul lui Băluță și aruncat pe piață de Dana Budeanu: Mafia din PSD și urmașii lui Dragnea

Mihnea Tudor

A bătut tot ce a prins! Agenți de pază, polițiști și polițiști locali, bătuți de o fată de 22 de ani

Mihnea Tudor

Gabriela Firea şi soţul său s-au fotografiat cu fiii lor într-o sală de clasă, deşi în cele mai multe şcoli nu a fost permis accesul părinţilor

Mihnea Tudor

De marți se deschide M5 Magistrala de metrou Eroilor – Drumul Taberei

Mihnea Tudor

Administrarea de plasmă cu anticorpi reduce mortalitatea Covid cu 57%. Un al doilea aparat de colectare a fost instalat în București

Saghin Cristian

Nelu Tătaru a dezvăluit cel mai important moment din timpul acestei pandemii

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »