Litoralul pentru toţi – De astăzi, tarifele de cazare coboară și la 35 de lei pe noapte, de persoană

Litoralul pentru toţi - de astăzi, tarifele de cazare coboară și la 35 de lei pe noapte, de persoană. Sursa foto: stiripescurt.ro
Litoralul pentru toţi - de astăzi, tarifele de cazare coboară și la 35 de lei pe noapte, de persoană. Sursa foto: stiripescurt.ro

Programul social “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 41, începe duminică, iar tarifele pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon, conform datelor Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

”Programul social “Litoralul pentru toţi”, ajuns la ediţia cu numărul 41, începe în acest an pe data de 28 august şi durează până la finalul sezonului. În această perioadă, turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 75% mai mici decât cele din vârf de sezon”, a precizat Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), care mizează pe 100 de hoteluri care vor pune la dispoziţia turiştilor un număr de aproximativ 10.000 de locuri de cazare.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toţi” sunt cu până la 75% mai mici faţă de cele din vârf de sezon, iar sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă.

Pentru o noapte de cazare fără mic dejun tarifele încep de la 35 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopţi de cazare. Pentru cei care preferă cazare cu servicii de masă all-inclusive, tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele pentru minimum 2 nopţi de cazare.

Programul Litoralul pentru Toţi se află la ediţia cu numărul 41 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

litorallitoralul pentru totipret cazare litoraltarife cazarevacanta litoral
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes