Litoralul românesc, un imens furnicar – Asta-i România!

Duminica aceasta, echipa emisiunii „Asta-i România” ajunge pe pe Litoralul românesc. O primă oprire la Costinești ne prezintă stațiunea drept cea mai aglomerată, în weekend, din ultimii ani. Ca un imens furnicar – așa a arătat plaja pe care s-au înghesuit mii de turiști, din toate colțurile țării, care au venit să se răcorească la malul mării.

Om lângă om, umbrelă lângă umbrelă, cearșaf lângă cearșaf, așa a arătat stațiunea Costinești, un loc în care distanțarea socială nu a fost cuvântul de ordine, pe care a trebuit să-l respectăm cu toții.

Pe plajă oamenii au stat umăr la umăr, iar în apa caldă a fost , pentru ca la orele amiezii, miile de oameni să ia cu asalt terasele și restaurantele în căutarea unui prânz bun și ieftin.

Și Satul de Vacanță, una dintre cele mai vechi atracții turistice din zona Mamaia, a fost de turiști. Conceput inițial ca un lanț de restaurante tradiționale din toate zonele țării, locul s-a transformat, încet, încet, într-un adevărat bâlci în care se adună lumea de toate categoriile.

Nu ratați duminică, de la ora 14:30, emisiunea “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

asta-i romania costinesti litoralul romanesc plaja costinesti vacanta litoral
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes