Liviu Dragnea, aruncat din avion

Liviu Dragnea, aruncat din avion
Liviu Dragnea, aruncat din avion

“Și așa o să rămânem fără TAROM!!! Ăsta nu mai e “ghinion” ci direct ticăloșie”, susține fostul premier.

Fostul premier Victor Ponta arată acuzator către fostul său aliat Liviu Dragnea în cazul Tarom, companie care încheie anul cu pierderi uriașe. Ponta susține că Tarom a încăput pe mâna “Cartelului de la Teldrum” – Dragnea ( Teleorman) Stănescu ( Olt) și Cuc ( Giurgiu)”, iar după doar un an de zile compania este “căpușată profesionist”, având pierderi de 5 ori mai mari decât anul trecut.

„Tarom este un caz foarte simplu de explicat și semnificativ pentru tot ce se întâmplă în 2017 în România ! Și, din păcate, tot ce vă descriu mai jos că se întâmplă la Tarom se întâmplă în toate companiile și domeniile din țara noastră. Ca și întreaga țară Tarom a încăput pe mâna “Cartelului de la Teldrum” – Dragnea ( Teleorman) Stănescu ( Olt) și Cuc ( Giurgiu) ! După doar un 1 de zile Compania este “căpușată” profesionist, are pierderi de 5 ori mai mari decât anul trecut, este în haos managerial și trimisă rapid în faliment – seamană cu tot ce se întâmplă în România, nu? … Sursă: Liviu Dragnea, aruncat din avion

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dragnea avion dragnea tarom ponta dragnea tarom
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes