Liviu Harbuz demisionează din CL Piatra Neamţ

Liviu Harbuz, coordonator al Pro România filiala Neamţ, a anunţat că va demisiona din funcţia de consilier local la Piatra Neamţ după ce a fost declarat incompatibil de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, printr-o sentinţă definitivă.

“Ieri, 15.12.2020, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Contencios şi Fiscal, s-a pronunţat definitiv în dosarul nr. 5.849/2/2013, după un proces de şapte ani, declarându-mă incompatibil. Pe cale de consecinţă, anunţ public că voi demisiona din funcţia de consilier local al Consiliului Local al municipiului Piatra Neamţ”, a precizat, într-un comunicat de presă, Liviu Harbuz.

Liviu Harbuz a candidat în toamnă pentru funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ, obţinând în urma alegerilor locale din 27 septembrie un mandat de consilier local la Piatra Neamţ.

Ce spunea Agenția Națională de Integritate în august 2013: HARBUZ LIVIU se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 20 decembrie 2012, întrucât deţine, simultan, atât calitatea de Deputat în Parlamentul României, cât şi pe cea de comerciant persoană fizică autorizată, în cadrul „HARBUZ LIVIU PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

liviu harbuzliviu harbuz demisieliviu harbuz incompatibil
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes