Monden

Liviu Vârciu a luat coronavirus: Am capul un pic cam greu…

Liviu Vârciu a anunțat, pe o rețea de socializare, că a fost diagnosticat cu COVID-19, din această cauză este nevoit să stea în izolare. În ciuda faptului că are capul “un pic greu”, artistul a precizat că este bine, sfâtuindu-și fanii să respecte normele sanitare, în contextul epidemiologic actual.

Liviu Vârciu și-a început postarea de pe Instagram cu clasicul “Crăciun fericit!”, după care a anunțat faptul că a fost testat pozitiv cu COVID-19:

Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid, nu așa. L-am luat fix de Crăciun”, a anunțat artistul, într-un clip.

Se pare că Vârciu ar fi contractat o formă ușoară a virusului: “E bine că nu îmi mai bat capul cu Moș Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare”, a mai scris actorul.

În final, Liviu Vârciu le-a transmis fanilor săi să respecte cu sfințenie ritualul de pandemie, pentru că nu este de glumit cu noul coronavirus. “Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă”, a încheiat artistul.

Tot astăzi s-a aflat că și Gheorghe Turda s-a infectat cu noul coronavirus. Pe lângă faptul că are COVID-19, artistul a răcit și la plămâni. Acesta crede că a luat virusul dintr-o excursie pe care a efectuat-o la o salină, în Prahova.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Nicolas Cage s-a căsătorit. Este a cincea nuntă pentru superstarul american

Mihnea Tudor

Ibrahimovici, luat pe o motocicletă către Sanremo! Maşina i-a rămas blocată în trafic

Gloria Pascu

„Survivor România”, în topul audiențelor! Emisiunea a avut peste două milioane de telespectatori

Daniela Arnăutu

Doi câini ai cântăreţei Lady Gaga au fost furaţi. Recompensă uriașă. Îngrijitorul lor a fost împușcat

Mihnea Tudor

Liviu Vârciu: Poliția Română și-a făcut treaba, cu un dobitoc care a mers cu 107 km/h. Ce a pățit vedeta

Mihnea Tudor

Alina, soția lui Ilan Laufer se află la terapie Intensivă, după ce a născut prematur gemeni

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »