Liviu Vârciu și Nea Mărin au distrus audiențele în Chefi la Cuțite! Chef Scărlătescu a câștigat un avantaj important la amuleta serii

Marţi seara, Chefi la cuţite a câștigat din nou lupta pe toate categoriile de public. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență la nivelul tuturor segmentelor de public. Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 7.9 puncte de rating și o cotă de piață de 24.4%, în timp ce al doilea clasat, Pro TV, a obținut 7.4 puncte de rating și 22.6% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 8.1 puncte de rating si 19.4 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Pro TV, a obținut 6.1 puncte de rating și 14.7 procente cotă de piață.

Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 7.6 puncte de rating și o cotă de piață de 17.3%. În minutul de aur al emisiunii, 22.11, aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau momentele din cadrul degustărilor pe nevăzute de la Chefi la cuțite.

Cea mai nouă ediţie a cooking show-ului de la Antena 1 a adus în faţa telespectatorilor oameni de toate vârstele cu povești și experiență de viață interesante și cu soluții gastronomice inedite. Dan Manciu, bucătar cu amplă experienţă într-o poziţie de head chef în Marea Britanie, i-a impresionat pe chefi cu un preparat englezesc cu un gust reinterpretat în stil fine dining: piept de pui în sos de whiskey, reușind astfel să aibă gustul dorit de „dulce” și „pământesc” și să primească cele trei cuțite. „M-a ales meseria de bucătar încă de când eram copil”, ne-a spus el. Tot trei cuțite a primit și Andra Mihail, antreprenor la 30 de ani, cu farfuria sa de gogoși cu cremă de brânză și sos de caramel sărat, o prezență revigorantă, hotărâtă să câștige în echipa lui chef Scărlătescu.

Liviu Vârciu și Nea Mărin, show total

Seara a continuat în note foarte vesele, alături de invitaţii speciali Liviu Vârciu și Nea Mărin, care au făcut un duo de senzație în platoul Chefi la Cutițe. Pentru prima dată împreună în bucătărie, cei doi au făcut un adevărat spectacol atât la pregătirea meniului, cât și în dialogul cu chefii, care nu au reușit să identifice cu exactitate ce fel de peşte au gătit cei doi.

„Nu am pus doar ce trebuia. Am pus și ce nu trebuia!”, a povestit amuzat Liviu Vârciu despre farfuria lor Ciclon de Baribas.

Premieră pentru emisiunea Chefi la Cuțite, chef Maria Burlacu, fostă concurentă a sezonulului 6 a fost invitată să jurizeze preparatele chefilor. În joc a fost o amuletă importantă care oferă un avantaj puternic, dând dreptul deținătorului să ia orice altă amuletă vrea de la oricare dintre ceilalți chefi, cu exceptia bombei secrete. Provocarea a fost cu atât mai mare cu cât ingredientele probei au fost sortite de o roată a norocului.

Astfel, chefii au trebuit să compună în mod ingenios un dish care să aibă o combinație rară de brie, tofu și ficăței. Ca de obicei, rezultatul a fost excepțional și inspirațional. Chef Maria Burlacu l-a numit câștigător pe chef Scărlătescu, considerând că el a reușit să pună în evidență cel mai bine cele trei ingrediente.

Duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, un nou episod al audițiilor pe nevăzute îi va aduce pe cei trei chefi față în față cu farfurii spectaculoase sau extrem de ciudate și concurenţi pe măsură.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

audienta chefi la cutitechefi la cutitecine a luat amuletaliviu varciuliviu varciu si nea marinnea marin
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes