Locuitorii din orașul Adjud, fără apă potabilă, din cauza furtunii

Locuitorii din orașul Adjud, fără apă potabilă, din cauza furtunii
Locuitorii din orașul Adjud, fără apă potabilă, din cauza furtunii

Locuitorii din întreg oraşul Adjud, din judeţul Vrancea, au rămas fără apă la robinete în urma unei avarii masive înregistrată la reţeaua de alimentare, avarie care a apărut din cauza furtunii puternice care s-a înregistrat în zonă.

Conform unei informări a Companiei de Utilităţi Publice, o cădere de tensiune apărută din cauza vijeliei de noaptea trecută a dus la apariţia unei avarii şi nu se ştie când va fi remediată.

“Având în vedere condiţiile atmosferice, începând cu ora 1:00 în această noapte a avut loc o cădere de tensiune la postul de transformare de lângă staţia de apă din Adjud, ceea ce face imposibilă asigurarea furnizării cu apă în municipiu. A fost anunţat dispeceratul Electrica, însă până la această oră nu s-a prezentat nimeni din partea companiei furnizoare de energie electrică pentru a interveni spre soluţionarea problemei.

Echipele CUP ale Sucursalei Adjud sunt în staţie de la ora 2:00 şi aşteaptă. Sperăm ca situaţia să fie rezolvată cât mai curând. Este posibil ca, în momentul reluării furnizării, gradul de turbiditate al apei să fie diferit de cel normal şi, ca urmare, aspectul apei să fie modificat temporar”, au transmis reprezentanţii CUP S.A.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

adjudfara apa potabilafurtuna
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes