Lifestyle Recomandate

Loialitate până la moarte – Cesar Millan: Un veteran și câinele său au murit în câteva ore

Loialitate până la moarte - Cesar Millan: Un veteran și câinele său au murit în câteva ore
Loialitate până la moarte - Cesar Millan: Un veteran și câinele său au murit în câteva ore

Legătura dintre un câine și proprietarul său este una care nu poate fi schimbată. Și atunci când un șef de pompieri veteran de la Forța Aeriană, Daniel Hove, a primit pentru prima dată diagnosticul său de cancer pancreatic, prietenii și familia lui au fost acolo pentru a-l susține – inclusiv laboratorul său de 11 ani, Gunner. Câinele fidel al lui Hove rareori îl părăsea pe acesta indiferent de ceea ce făcea, povestește celebrul Cesar Millan, pe site-ul său.

Din păcate, diagnosticul l-a demolat pe Hove, în ultimii ani. El aveau, însă, o mulțime de poze în momente în care își îmbrățișa câinele, chiar dacă Gunner era un câine de 90 de kilograme. Practic, nu s-a îndepărtat niciodată de stăpânul său. Era clar că erau inseparabili.

Fiica lui Hove, Heather Nicoletti, a împărtășit pentru site-ul Kare 11: ”Au fost cei mai buni amici până la sfârșit. Erau amici de vânătoare, mergeau peste tot împreună.”

Ei făceau mereu totul unul împreună cu celălalt, prin urmare, nu a fost de mirare că, în cele din urmă, Gunner s-a îmbolnăvit când Hove era în ultimele sale zile. Nicoletti și-a amintit că tatăl și Gunner erau chiar sincronizați, amândoi îmbolnăvindu-se în același timp.

Ea a spus: ”Tata nu a răspuns, câinele nu a răspuns. Așa că, odată ce am văzut cum merge câinele – nu se mai mișca mult, nu mai făcea bine – știam că o să vină vremea…”

Apoi a venit ziua în care toată lumea se temea

Familia știa că era doar o chestiune de timp înainte de a-l lăsa pe Gunner să plece în pace. ”Am fost sunată de clinica veterinară”, a spus ea, ”am plecat imediat și m-am grăbit până acolo, să-l văd pentru ultima dată, apoi l-au adormit… Și aproximativ o oră și jumătate mai târziu, tata a plecat și el.”

Chiar dacă Nicoletti a fost supărată de pierderea tatălui ei, a fost cel puțin recunoscătoare că acesta nu a trebuit să sufere după pierderea celui mai bun prieten. Nicoletti credea că boala și pierderea lui Hove erau ceea ce i-au îmbolnăvit câinele – întrucât Hove și Gunner nu puteau suporta să fie departe unul de celălalt.

„Am spus că nu știu ce va fi mai traumatic pentru el”, a spus ea. ”Să încerci să-i pui capăt suferinței, adormindu-l, sau să aștepți să trăiască până se stinge tatăl. Oricare cale însemna un sfârșit. Știam că vor merge împreună. Nu am crezut că în doar câteva ore între…. ”

„Gunner nu ar fi putut trăi fără tatăl meu”, a adăugat Nicoletti și a spus. ”Cred că a ales să meargă cu el.”

Cel puțin s-au avut unul pe altul în ultimele zile. Și trebuie să fi fost o mângâiere pentru familia lor să știe că erau împreună în ceruri, a comentat Cesar Millan.

Alte știri de interes

Legea siguranței naționale ar urma să fie modificată. Se dorește legalizarea înregistrărilor SRI în cauze penale

Saghin Cristian

Un medicament pe bază de anticorpi ar putea înlocui un vaccin anti-COVID. Teste finale

Mihnea Tudor

Prinţul Charles, ambasador de lux al turismului românesc și al comorilor unice ale României

Mihnea Tudor

Misteriosul DOSAR 10 august. Orban: Este inadmisibil. Românii încă nu au aflat adevărul

Mihnea Tudor

Nicușor Dan se teme de Traian Băsescu: Sper să nu rupă voturi…

Mihnea Tudor

U Craiova – CFR Cluj rezultatul final care ne dă campioană României… pentru a treia oară consecutiv

Mihnea Tudor

Vremea în țară – prognoza meteo pe primele 2 săptămâni din august

Gloria Pascu

Smart City București. Trecerea administrației publice la un concept Smart City modular și unificat ar putea fi o soluție pentru ieșirea din haos

Furdu Constantin

Măcelarul turc ce hrănea o pisică i-a făcut statuie: Cel mai fidel client. Video viral care l-a făcut celebru

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »