Lifestyle Recomandate

Loialitate până la moarte – Cesar Millan: Un veteran și câinele său au murit în câteva ore

Loialitate până la moarte - Cesar Millan: Un veteran și câinele său au murit în câteva ore
Loialitate până la moarte - Cesar Millan: Un veteran și câinele său au murit în câteva ore

Legătura dintre un câine și proprietarul său este una care nu poate fi schimbată. Și atunci când un șef de pompieri veteran de la Forța Aeriană, Daniel Hove, a primit pentru prima dată diagnosticul său de cancer pancreatic, prietenii și familia lui au fost acolo pentru a-l susține – inclusiv laboratorul său de 11 ani, Gunner. Câinele fidel al lui Hove rareori îl părăsea pe acesta indiferent de ceea ce făcea, povestește celebrul Cesar Millan, pe site-ul său.

Din păcate, diagnosticul l-a demolat pe Hove, în ultimii ani. El aveau, însă, o mulțime de poze în momente în care își îmbrățișa câinele, chiar dacă Gunner era un câine de 90 de kilograme. Practic, nu s-a îndepărtat niciodată de stăpânul său. Era clar că erau inseparabili.

Fiica lui Hove, Heather Nicoletti, a împărtășit pentru site-ul Kare 11: ”Au fost cei mai buni amici până la sfârșit. Erau amici de vânătoare, mergeau peste tot împreună.”

Ei făceau mereu totul unul împreună cu celălalt, prin urmare, nu a fost de mirare că, în cele din urmă, Gunner s-a îmbolnăvit când Hove era în ultimele sale zile. Nicoletti și-a amintit că tatăl și Gunner erau chiar sincronizați, amândoi îmbolnăvindu-se în același timp.

Ea a spus: ”Tata nu a răspuns, câinele nu a răspuns. Așa că, odată ce am văzut cum merge câinele – nu se mai mișca mult, nu mai făcea bine – știam că o să vină vremea…”

Apoi a venit ziua în care toată lumea se temea

Familia știa că era doar o chestiune de timp înainte de a-l lăsa pe Gunner să plece în pace. ”Am fost sunată de clinica veterinară”, a spus ea, ”am plecat imediat și m-am grăbit până acolo, să-l văd pentru ultima dată, apoi l-au adormit… Și aproximativ o oră și jumătate mai târziu, tata a plecat și el.”

Chiar dacă Nicoletti a fost supărată de pierderea tatălui ei, a fost cel puțin recunoscătoare că acesta nu a trebuit să sufere după pierderea celui mai bun prieten. Nicoletti credea că boala și pierderea lui Hove erau ceea ce i-au îmbolnăvit câinele – întrucât Hove și Gunner nu puteau suporta să fie departe unul de celălalt.

„Am spus că nu știu ce va fi mai traumatic pentru el”, a spus ea. ”Să încerci să-i pui capăt suferinței, adormindu-l, sau să aștepți să trăiască până se stinge tatăl. Oricare cale însemna un sfârșit. Știam că vor merge împreună. Nu am crezut că în doar câteva ore între…. ”

„Gunner nu ar fi putut trăi fără tatăl meu”, a adăugat Nicoletti și a spus. ”Cred că a ales să meargă cu el.”

Cel puțin s-au avut unul pe altul în ultimele zile. Și trebuie să fi fost o mângâiere pentru familia lor să știe că erau împreună în ceruri, a comentat Cesar Millan.

Alte știri de interes

Nicuşor Dan validat primar general. Toate contestaţiile au fost respinse

Mihnea Tudor

Obiceiuri de Sfântul Dimitrie Izvorâtorul de mir, patronul păstorilor şi vestitorul iernii, sărbătoare 26 Octombrie

Mihnea Tudor

Elvis poate să moară?!

Gabriela Ibens

Cine mai poluează Bucureștiul? Descoperirea făcută de Garda de Mediu

Gloria Pascu

Imagini cu Ciolacu în restaurantul unei pensiuni, nerespectând măsurile de distanţare. Poliţia a dat amenzi

Mihnea Tudor

Mihai Voropchievici HOROSCOP rune 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. O zodie are dragostea aproape, iar o alta intră într-un con de umbră

Mihnea Tudor

Guvernul se gândește să închidă orașele pe timp de noapte

Saghin Cristian

Bancul zilei – Azi, despre blonda cu mușchi

Mihnea Tudor

Show-ul Masked Singer Romania, de la Pro TV, lider de audienţă. Cine sunt finaliștii

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »