LOVITURĂ pentru KOVESI

Avocatul Poporului a atacat la CCR, ca neconstituțională, Ordonața privind decontarea navetei elevilor
Avocatul Poporului a atacat la CCR, ca neconstituțională, Ordonața privind decontarea navetei elevilor

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a cerut luni Curții Constituționale a României (CCR) să constate și să soluționeze conflictul juridic de natură constituțională între Guvern, pe de o parte, și Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție (DNA), pe de altă parte.

Conform solicitării către CCR, acest conflict a intervenit ca urmare a cercetării penale a Direcţiei Naţionale Anticorupţiei asupra legalităţii Hotărârii Guvernului 858/2013, respectiv a Hotărârii Guvernului 943/2013, a informat luni un comunicat al Senatului.

Potrivit sursei citate, în documentul înaintat Curţii Constituţionale a României se precizează că actele şi faptele concrete expuse în sesizare dovedesc existenţa unui conflict juridic […] … Sursă: LOVITURĂ pentru KOVESI. Chiar ACUM

Salvează

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

dnakovesi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes