Recomandate Sport

Lovitură pentru Simona Halep: Adio turneului de la Palermo

Lovitură pentru Simona Halep: Adio turneului de la Palermo
Lovitură pentru Simona Halep: Adio turneului de la Palermo

Simona Halep a anunțat că renunță la Turneul de la Palermo. Campioana de la Wimbledon a anunţat că şi-a anulat participarea, din cauza restricţiilor impuse românilor de Ministerul Sănătăţii din Italia.

Oficialii competiţiei reuşiseră să obţină o dispensă pentru Halep, iar jucătoarea să nu fie nevoită să stea în carantină pentru 14 zile. Cu toate acestea, Halep şi-a amânat revenirea pe teren.

Dezamăgire la Palermo

Oraganizatorii turneului de la Palermo au făcut anunțul, exprimându-și dezamăgirea cu privire la decizia campioanei noastre:

“Simona Halep a decis să nu joace la Plaermo. Ne-a fost comunicat de manager-ul ei, Virginia Ruzici, care ne-a explicat că decizia a fost luată în urma prevederilor anti-COVID pe care Ministerul Sănătății din Italia le-a impus persoanelor care vin din România sau Bulgaria. I-am trimis Simonei Halep un comunicat în care i-am explicat că poate veni la turneu în ciuda acestor restricții, dar staff-ul ei ne-a comunicat ultima decizie, aceea că s-a retras de la turneu, respingând eforturile noastre. Suntem profund dezamăgiți!”, a fost mesajul organizatorilor.

Prima competiţie de după pandemie la care va participa va fi Turneul de la Praga, ce se va desfăşura în perioada 10-16 august.

Simona Halep declarație

Simona Halep a explicat de ce renunță la turneul de la Palermo, într-o postare pe pagina sa de facebook:

”Având în vedere creșterea recentă a cazurilor Covid19 din România și neliniștea mea din jurul călătoriilor aeriene internaționale în acest moment, am luat decizia grea de a mă retrage din Palermo. Vreau să mulțumesc directorului turneului și ministerului italian al Sănătății pentru toate eforturile depuse în numele meu și doresc turneului o săptămână reușită.”

Simona Halep

Italia a impus, vineri, o perioadă de carantină pentru persoanele care vin din Romania și Bulgaria. Ministrul Sănătății din Italia, Roberto Speranza, a anunțat printr-un mesaj postat pe Twitter vineri după amiază că cetățenii care vin din România și Bulgaria vor intra în carantină timp de 14 zile. Autoritățile italiene au decis instituirea carantinei pentru români după ce, în ultima perioadă, numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 în România a crescut abrupt.

Alte știri de interes

Amânarea alegerilor parlamentare – Iohannis: E încercarea jalnică a unor politicieni care nu mai prind mandat în Parlament

Saghin Cristian

Simona Halep a învins-o pe Irina Begu şi s-a calificat în turul trei la Roland Garros

Mihnea Tudor

Întâlnire fierbinte la vârful PNL. Rezultatul alegerilor locale şi politica de alianţe, pe ordinea de zi

Mihnea Tudor

Noi acum înseamnă trei! Mesajul lui Smiley şi Gina Pistol – VIDEO

Gloria Pascu

Dreapta la putere în România îşi consolidează poziţia în vederea alegerilor parlamentare, în urma alegerilor locale, scrie presa internaţională

Mihnea Tudor

Gabriela Firea, ultima intervenție în calitate oficială: Sunt mai dureroase cuţitele înfipte în spate. Va urma o perioadă dificilă pentru mine

Mihnea Tudor

Elena Udrea nu vede cu ochi buni ”entuziasmul” cu care s-a votat ”noul”. Cine este marele perdant al acestor alegeri locale

Mihnea Tudor

Silviu Lung jr. s-a retras de la echipa naţională

Saghin Cristian

Duel românesc la Roland Garros. Begu și Halep își vor disputa accederea în turul trei

Mihnea Tudor

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »