Lovitură zdravănă pentru Rusia: Ucraina publică o listă DETALIATĂ cu sute de agenţi FSB, în slujba lui Putin

Ucraina publică o listă detaliată cu sute de agenţi FSB, în slujba lui Putin. Foto: Pixabay
Ucraina publică o listă detaliată cu sute de agenţi FSB, în slujba lui Putin. Foto: Pixabay

Ministerul Apărării din Ucraina, prin Direcția Principală de Informații, a publicat, luni, o listă cu 620 de agenți FSB care ar opera în Europa. Nume, prenume, număr pașaport, adresă. La acest nivel de detaliu.

“Fiecare european ar trebui să le cunoască numele! Direcția Principală de Informații a Ministerului ucraineană al Apărării a primit o listă cu ofițerii ruși ai FSB implicați în activitățile criminale în Europa”, scrie Direcția Principală de Informații pe pagina sa de Facebook, publicând o listă cu numele a 620 de ofițerii FSB.

Lista celor 620 de angajați ai FSB – înregistraţi la sediul principal de pe celebra strada Bolshaya Lubianka, Moscova – conține nume acestora, informații despre locul de muncă, adrese domiciliare, detalii despre pașapoarte acestora, dar şi numerele de telefon.

Listă completă a agenților FSB care operează în țările europene poate fi găsită pe site-ul Direcției Principale de Informații (GUR) a Ministerului ucrainean al Apărării.

Autorităţile ucrainene susţin că au împiedicat mai multe tentative de sabotaj orchestrate de ruşi pentru a înfiinţa „republici populare” după modelul celor din Luhansk şi Doneţk.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

620 de agenti agenti fsb lista agenti rusia servicii ucraina spioni rusi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes