Lucian Bode a dezvăluit ce amenințări a primit ca ministru

Lucian Bode a dezvăluit ce amenințări a primit ca ministru
Lucian Bode a dezvăluit ce amenințări a primit ca ministru

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a declarat că atunci când a fost ministrul al Transporturilor a fost ameninţat cu proteste de către liderul de sindicat de la Metrorex, Ion Rădoi. Bode a mai explicat, la un post tv, că ”acesta este comportamentul său, dar şi al altor lideri de sindicat, care, atunci când nu obţin ceea ce doresc, ameninţă cu proteste”.

Bode a fost întrebat duminică, în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV, dacă pe vremea când era ministru al Transporturilor a fost ameninţat cu proteste de liderul de sindicat de la Metrorex Ion Rădoi.

“Evident, acesta este comportamentul de ani şi ani de zile nu numai al lui Rădoi, al liderilor de sindicat; când nu obţin ceea ce doresc evident că ameninţă cu proteste”, a afirmat Bode.

El a precizat că structurile Ministerului Afacerilor Interne au gestionat în mod corect atât situaţia blocării staţiei de metrou Unirii de către sindicalişti, dar şi momentul începerii demolării spaţiilor comerciale din staţiile de metrou.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

amenintari cu proteste bode radoi amenintari proteste insider politic lucian bode lucian bode amenintari radoi proteste radoi
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes