Luciana Indre a trăit adrenalina la maximum la Raliul Maramureșului

Luciana Indre a trăit adrenalina la maxim la Raliul Maramureșului
Luciana Indre a trăit adrenalina la maxim la Raliul Maramureșului

Luciana Indre, prezentatoarea și realizatoarea emisiunii Sănătate cu stil, de la Prima TV, a avut parte de o experiență inedită la Raliul Maramureșului, desfășurat în week-end-ul trecut, în cadrul Campionatului Național de Raliuri. Această etapă a revenit în calendarul competițional după 14 ani de pauză și a avut la start 56 de echipaje lansate în lupta cu cronometrul. 

Vedeta Prima TV, Luciana Indre, maramureșeancă la origini, a făcut și ea un traseu scurt ca și copilot al lui Andrei Brezoski, într-o mașină Citroen C2R2, a trăit la maxim această experiență și a declarat: “Se pare că a fost anul sau luna senzațiilor tari. Dacă acum două săptămâni am testat scuba, acum a fost vorba de o noua experiență însă dincolo de caii putere și de adrenalină, am descoperit un sport nou care necesită mult curaj, concentrare, strategie și spirit de echipă. O experiență care îți arată o adevărată  lecție de încredere, pentru că în raliu niciun pilot nu poate să câștige fără co-pilot. Pilotul are încredere oarbă în ceea ce i se dictează și orice greșeală poate să fie fatală. Am avut emoții, mai ales că recunosc…sunt control freak și pun frâne imaginare când stau în dreapta, însă Andrei mi-a explicat cu calm și răbdare ceea ce urma să se întâmple iar la final a fost ceva de genul… gata?! Mai vreau!”

Pe Luciana Indre telespectatorii o pot vedea în fiecare sâmbătă în cadrul emisiunii Sănătate cu stil, difuzat pe Prima TV, de la ora 11.00. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

luciana indreprezentatoare Sanatate cu stilraliul maramuresului
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes