Ludovic Orban, atacat de protestarii AUR

Liderul Forţa Dreptei, deputatul Ludovic Orban, a fost atacat, miercuri, de protestarii AUR, după ce jandarmii nu i-au permis accesul în curtea Parlamentului. ”Am fost scuipat, lovit cu băţ de la steag, lovit cu piciorul, să nu se vadă pe camera, înjurat, insultat în cele mai grobiene mijloace”, a spus parlamentarul. El i-a acuzat pe cei care asigură paza Parlamentului că nu l-au lăsat să intre în curte.

Jandarmeria Bucureşti: ”În rândul manifestanţilor şi-a făcut apariţia domnul Orban Ludovic, care a fost agresat verbal şi huiduit de ceilalţi participanţi la adunarea publică. Jandarmeria Capitalei efectuează demersuri pentru a identifica persoanele care au încălcat legislaţia în vigoare în această situaţie şi pentru a dispune măsuri legale împotriva acestora”.

Instituţia precizează că s-a permis accesul parlamentarului Orban Ludovic în Curtea Palatului Parlamentului şi, sub protecţia jandarmilor, a fost condus într-o zona de siguranţă, fiind adoptată varianta conducerii persoanei în interiorul curţii, printr-o altă intrare.

”De asemenea, o persoană din rândul manifestanţilor a agresat verbal un alt parlamentar, făptuitorul fiind identificat de jandarmi, pentru a fi întocmite demersurile necesare sesizării organelor de urmărire penală. Jandarmeria Capitalei va sprijini aceasta acţiune şi prin punerea la dispoziţie a imaginilor necesare pentru probarea faptelor”, a mai transmis Jandarmeria.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

ludovic orban orban atacat orban atacat de aur protest aur
redactia

Alte stiri de interes