Ludovic Orban îi cere demisia lui Florin Cîţu şi îl atacă DUR pe preşedinte

Ludovic Orban, fostul preşedinte PNL, i-a cerut, miercuri, demisia lui Florin Cîţu de la şefia partidului, după ce Cabinetul Cioloş nu a primit votul în Parlament. “Până PNL nu se eliberează de tutela lui Iohannis, de poftele de la Cotroceni şi nu alege ce vor cetăţenii, PNL e sortit eşecului”, a mai spus el.

Ludovic Orban a spus că ”vinovatul principal pentru declanşarea crizei poltice e Klaus Iohannis” şi a precizat că la două săptămâni de când a căzut Guvernul nu s-a întâmplat nimic, iar românii sunt lăsaţi singuri”. 

”Ambiţia bolnavă de a controla numirile procurorilor şi de a impune la şefia PNL un om care nu mai are nicio şansă să fie premier sunt cauzele care au dus la criza politică. Solicit public demisia din funcţia de preşedinte al PNL a lui Florin Cîţu”, a spus Orban, el menţionând că premierul a demonstrat că nu are nicio urmă de responsabiliate şi a execuat ordinele politice şi este o frână în calea negocierilor pentru o majoritate. 

Ludovic Orban l-a atacat şi pe Klaus Iohannis.

“Până PNL nu se eliberează de tutela lui Iohannis, de poftele de la Cotroceni şi nu alege ce vor cetăţenii, PNL e sortit eşecului”, a afirmat Orban. 

“Odată cu Cîţu ar trebui să plece acasă şi toţi cei care l-au susţinut. Astăzi ar fi foarte potrivit să-i cer demisia şi preşedintelui Iohannis, dar nu o să o fac pentru ştiu că o fac degeaba” a spus Ludovic Orban.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

demisie cituludovic orbanorban atac iohannisorban demisie citu
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes