Ludovic Orban, mesaj ferm pentru cei ce pleacă acum în vacanță: Să ne păzim de acest virus pervers

Ludovic Orban le-a adresat un mesaj românilor care doresc să plece în vacanță:

Să se protejeze. Sa respecte normele de siguranta – purtarea mastii, distanta fizica, igiena personala. Sunt lucruri simple, daca le respectam, nu ne imbolnavim. Daca ne imbolnăvim ducem boala acasa si ii imbolnăvim pe cei dragi, pe prietenei, pe colegi. Trebuie sa fim responsabili și să ne păzim de acest virus pervers”, a transmis Ludovic Orban.

Prim-ministrul a mai spus că nu se pune problema de alte măsuri de relaxare, însă românii nu trebuie să se teamă nici de impunerea restricților:

”Deocamdată nu, am spus-o, dar nu ne dorim nici restricţii şi mai ales nu ne dorim să mai afectăm economia în niciun fel, economia trebuie să funcţioneze. Dimpotrivă, în fiecare saptămână adoptăm toate actele normative pentru a transpune în practică planul de relansare economică”, a răspuns Orban când a fost întrebat dacă este cazul să ne relaxăm sau să sperăm la vreo relaxare.

Ludovin Orban a făcut o vizită împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, în județele Gorj și Alba. Scopul vizitei a fost verificarea investițiilor. La final, premierul a dat asigurări că Transalpina va fi un drum sigur.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cand plecam in vacantya ludovic orban masuri de siguranta in vacanta mesaj ludovic orban vacanta
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes