Guvern

Ludovic Orban, mesaj pentru pelerinii la Peștera Sfântul Andrei

Premierul Ludovic Orban a transmis luni „La mulţi ani”, celor care îşi serbează onomastică şi a precizat că Sfântul Andrei poate fi sărbătorit cu aceeaşi credinţă şi din casele oamenilor, în familie.

Ludovic Orban, mesaj pentru pelerinii la Peștera Sfântul Andrei

„La mulţi ani, tuturor celor care poartă numele Andrei, Andreea! Sfântul Andrei are o rezonanţă deosebită pentru noi, fiind protectorul românilor, cel care a adus creştinismul pe aceste meleaguri. În acest an, chiar dacă nu ne putem bucura de această sărbătoare aşa cum eram obişnuiţi, ȋl putem omagia pe Sfântul Andrei cu aceeaşi credinţă, din casele noastre, ȋn familia noastră”, a scris Ludovic Orban luni pe Facebook.

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a anunţat luni, la începerea ceremoniei religioase de la Peştera Sfântului Apostol Andrei, că aşteaptă să vină mai mulţi la credincioşi la această sărbătoare.

El le-a recomandat celor care nu pot participa fizic la slujbă să o urmărească pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului. Zeci de maşini cu oameni din alte localităţi decât Ion Corvin au sosit luni dimineaţă la Peştera Sfântului Apostol Andrei, fiind verificaţi de către poliţişti şi de către jandarmi.

La ceremonia religioasă nu pot participa decât cei care au domiciliul în localitatea Ion Corvin pe raza căreia se află Mănăstirea Peştera Sfântului Apostol Andrei.

Comenteaza cu profilul facebook

Alte știri de interes

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, doreşte realizarea a trei proiecte majore în România

Saghin Cristian

Nazare anunță că Guvernul va stabili ținte pentru companiile de stat

Daniela Arnăutu

Stelian Ion, despre interceptări și implicarea serviciilor, în Justiție: ”Ar fi păcat…”

Mihnea Tudor

Virgil Popescu dă asigurări că România este pregătită energetic pentru cea mai rece perioadă de până acum din iarna 2020-2021

Daniela Arnăutu

Anunțul făcut de Raluca Turcan după întâlnirile cu sindicaliștii

Mihnea Tudor

Cîţu, REACȚIE după decizia CCR privind constituţionalitatea majorării punctului de pensie cu 40%

Gloria Pascu

Acest site folosește cookies. Nu colectăm date personale. Acceptă »