Mădălin Voicu, întrebări incomode, azi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: Cred că femeile simt că mi-e drag ‘despre ele’

Mădălin Voicu, întrebări incomode, azi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Mădălin Voicu, întrebări incomode, azi, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

În această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la 23:15, Mădălin Voicu va fi pus în fața tirului de întrebări menite să clarifice o serie de aspecte din viața acestuia. Politician celebru, activ pe scena publică românească de mai bine de două decenii, Mădălin Voicu este de formație muzician.

În calitate de violonist și dirijor, a încântat publicul cu numeroase concerte pe cele mai mari scene ale României și nu numai. Provine dintr-o familie cu tradiții muzicale vechi de aproape 200 de ani.

Un personaj cu mult umor, asumat, autoironic, adesea făcând declarații memorabile, Mădălin Voicu va surprinde și de această dată publicul. Întrebat de Denise Rifai dacă se consideră un bărbat atractiv, Mădălin Voicu a răspuns zâmbind: “Bărbatul nu trebuie să arate neapărat bine… Cred că femeile simt că mi-e drag ‘despre ele’.”

Tir de întrebări incomode

„Ați fost supărat pe cineva pentru moartea copilului dvs.?”, „De ce i-ați numit pe români ‘ultima scursură’ de popor?”, „V-ați abonat familia la banul public?”, „De ce ați lipsit de la nunta fiului dvs?”, „De câte ori ați fost căsătorit?”, „Sunteți un bărbat cu sex appeal?”, „V-a făcut vreodată avansuri un bărbat?”, „Ați devenit un bărbat fidel?” sunt întrebări la care Mădălin Voicu va trebui să răspundă în ediția din această seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

40 de intrebari cu denise rifaidenisdenise rifaidenise rifai 40 de intrebarimadalin voicu
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes