Mădălina Mihai, prima finalistă a sezonului 16 iUmor

Primul episod al noului sezon iUmor, difuzat aseară, de la 21:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo, concurenţi din toate colţurile lumii, care au venit cu cele mai neaşteptate momente artistice.

Cei patru jurați au decis să îi trimită la votul publicului pe Mădălina Mihai, Cristina Puternica, Doi Ca Unu, Duo Forza, Ion Paliu și Inna și Bogdan Ionescu. Mădălina Mihai a obţinut cele mai multe voturi şi s-a calificat direct în finala sezonului 16 iUmor.

Mădălina Mihai, o „balanță nehotărâtă”, a venit cu un super moment de stand-up în faţa juriului iUmor, continuându-și numărul cu anecdote din viața personală, ce i-au cucerit pe juraţii show-ului de la Antena 1: „Ești foarte foarte simpatică, ești talentată!”, a mărturisit Delia, în vreme ce Cheloo, în stilul caracteristic, i-a transmis: „Foarte frumos numărul. Apreciez. Îmi pare rău că ești inteligentă”.

În urma voturilor din cadrul aplicaţiei Antena 1, telespectatorii au decis că Mădălina Mihai merită un loc în marea finală a sezonului 16 iUmor.

În fiecare duminică, de la 21.00, iUmor – Alege comedia, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile și, totodată, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, se vede la Antena 1.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

finala iumormadalina mihai in finalasezon 16 iumor
Mihnea Tudor
Mihnea Tudor este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experiență de peste 7 ani în presa, pe domenii diverse, de la politica, externe, eveniment, sport etc.

Alte stiri de interes