Mai multe obiecte care aparţineau lui DJ Lalla, găsite pe plajă în apropierea locului unde a fost descoperit trupul femeii

DJ Lalla
DJ Lalla

Mai multe obiecte care aparţineau lui DJ Lalla, inclusiv telefonul său, au fost găsite pe plaja din Mamaia, în apropierea locului unde a fost descoperit trupul femeii.

Potrivit unor surse judiciare, un om al străzii a găsit pe plaja din Mamaia, în zona cluburilor, un telefon, o pereche de căşti şi încălţăminte şi a anunţat autorităţile. Anchetatorii au stabilit că aceste obiecte îi aparţineau Laurei Roşca, cunoscută în lumea muzicală drept DJ Lalla.

Ipoteza investigatorilor este că femeia a lăsat obiectele pe ţărm, a intrat în mare, iar apoi, după ce şi-a pierdut viaţa, valurile i-au scos-o trupul la mal, într-o zonă apropiată de cea unde se aflau telefonul, căştile şi încălţămintea.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care aceasta şi-a pierdut viaţa.

O femeie a fost găsită decedată joi, pe plaja din Mamaia, iar poliţiştii au stabilit că victima este Laura Roşca, de 34 de ani. Ea era cunoscută sub numele de scenă DJ Lalla.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

cum a murit dj lallaDJ Lalladj lalla a murit
Gloria Pascu
Gloria Pascu este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, acoperind o varietate de domenii, de la politică și justiție, la actualitate, lifestyle, știri externe sau sport, cu o experinta de peste 5 ani, în branșă.

Alte stiri de interes