Managerul lui Britney Spears și-a dat demisia. El susțină că artista ar vrea să se retragă din muzică

Managerul lui Britney Spears și-a dat demisia. El susțină că artista ar vrea să se retragă din muzică
Managerul lui Britney Spears și-a dat demisia. El susțină că artista ar vrea să se retragă din muzică

Larry Rudolph, care a reprezentat-o pe Britney Spears timp de 25 de ani, a demisionat din funcţia de manager al ei, relatează Variety.

Într-o scrisoare adresată tatălui artistei, Jamie Spears, şi avocatei Jodi Montgomery, co-executor al averii cântăreţei care se află sub tutelă din 2008, Rudolph a invocat „intenţia de a retrage oficial” a lui Britney Spears ca motiv al demisiei lui.

„Nu am fost vreodată parte a tutelei, nici a operaţiunilor din cadrul acesteia, aşa că nu cunosc multe dintre aceste detalii. Am fost angajat iniţial la cererea lui Britney pentru a o ajuta la gestionarea carierei ei. Ca manager al ei, cred că este spre binele lui Britney ca eu să demisionez din echipa sa, având în vedere că serviciile mele profesionale nu mai sunt necesare”, a scris Rudolph, care a precizat că nu a mai comunicat cu Britney Spears de mai bine de doi ani şi jumătate. 

Rudolph, printre clienţii căruia se numără Steven Tyler (Aerosmith), Pitbull şi Kim Petras, a mai spus în finalul scrisorii că îi doreşte „toată sănătatea şi fericirea din lume” şi a menţionat că uşa lui va rămâne deschisă, dacă ea va mai avea nevoie de el vreodată.

Britney Spears nu a mai urcat pe scenă de la finalul anului 2018. Ea a anunţat atunci că ia o pauză din cauza unor probleme de sănătate cu care se confrunta tatăl ei.

Vara trecută, Britney Spears a cerut, prin avocat, încetarea tutelei tatălui ei, iar pe 23 iunie a transmis unei judecătoare o mărturie cu privire la întreg aranjamentul. Ea a descris tutela sub care se află de 13 ani drept „abuzivă” şi a cerut să îi fie redată viaţa.

Compania fiduciară Bessemer Trust, desemnată toamna trecută co-tutore al lui Britney Spears pe probleme financiare, a cerut să se retragă din acest rol, citând obiecţiile prezentate de cântăreaţă în acea audiere.

În 2007, după divorţul de Kevin Federline, cântăreaţa a avut un comportament considerat haotic. Ea a pierdut custodia celor doi copii, pe care îi vizitează în prezent. Presupusa cădere nervoasă a stat la baza internării ei într-un centru de refacere, iar în 2008 a fost plasată sub tutela tatălui ei.

A fost desemnat, temporar, tutore unic al averii fiicei lui, în 2019, după ce co-tutorele Andrew Wallet a demisionat.

În cererea de retragere a titulaturii de tutore, avocatul lui Britney Spears, Samuel Ingham, a spus că ea se teme de tatăl el şi că refuză să cânte atâta timp cât el se ocupă de afacerile ei.

Judecătoarea Brenda Penny de la Curtea Superioară din Los Angeles a respins cererea, dar a desemnat Bessemer Trust în rol de co-tutore cu Jamie Spears, şi pe Jodi Montgomery, ca tutore pe probleme personale al lui Spears.

Britney Spears, ale cărei discuri au fost vândute în aproximativ 150 de milioane de copii, de la debutul din 2001, este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti pop din istorie.

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

a demisionat Britney Spears manager
Daniela Arnautu

Alte stiri de interes