Marcel Ciolacu: Am auzit că mi l-a propus pe Alexandru Rafila premier. Îl anunţ pe domnul Cîţu că sunt de acord!

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat joi, la sediul partidului, că a auzit din spaţiul public de la Florin Cîţu, că i l-a propus pe Alexandru Rafila premier, iar el este de acord şi îşi va convinge colegii că Rafila este cel mai potrivit pentru a fi premier.

Ciolacu a comentat şi afirmaţia lui Florin Cîţu, că liderul PSD a refuzat propunerea sa privind numirea lui Rafila premier.

”Am înţeles că avem o variantă, domnul Rafila, eu sunt total de acord. Am înţeles din spaţiul public că domnul premier intermar mi l-a propus pe domnul Rafila. Eu îmi asum, ca şi preşedinte al PSD, că îi lămuresc pe colegii mei să fie domnul Rafila prim-ministru”, a spus Ciolacu. 

Preşedintele PSD a continuat: ”Dacă domnul Cîţu mi-a făcut această propunere, îl anunţ că sunt de acord”. 

Liderul PSD nu a vrut să spună dacă Florin Cîţu i l-a propus pe Alexandru Rafila în discuţiile de miercuri.

”Vă repet, domnul Florin Cîţu a spus în spaţiul public că mi l-a propus pe domnul Rafila, şi că eu am refuzat. Îl anunţ că eu nu refuz această propunere şi că înseamnă că avem un prim-ministru cu care am picat de acord”, a arătat el. 

Marcel Ciolacu a mai spus că speră ca astăzi să se finalizeze negocierile privind programul de guvernare şi a reiterat că săptămâna viitoare vom avea Guvern.

Miercuri seară, Florin Cîţu a fost întrebat dacă l-a propus pe secretarul general al partidului, Dan Vîlceanu, în negocierile cu Marcel Ciolacu şi Kelemen Hunor.

”l-am propus domnului Ciolacu pe domnul Rafila, dar nu a fost de acord”, a răspuns preşedintele PNL. 

Comenteaza cu profilul facebook

Distribuie articolul:

florin citu marrcel ciolacu nume premier propunere premier rafila prim ministru
Cristian Saghin
Cristian Saghin este unul dintre jurnaliștii care publică articole pe site-ul stiripescurt.ro, cu o experienta de peste 30 de ani în presa. De profesie inginer, a prins gustul presei imediat după Revoluție, trecând de la reporter... până la redactor șef... Este editorul general al site-ului stiripescurt.ro

Alte stiri de interes